Fedezd fel és használd az erősségeidet!

Picture of Önmagunk mélyén

Önmagunk mélyén

Életvezetési tanácsadás

Cikk megosztása

Ezen a héten kicsit kapcsolódunk még az előző héten bemutatott tulajdonságokhoz.

Hiszen egy szangvinikus-kolerikus is éppen olyan aktív, mint az előzőekben jellemzett szangvinikus, azonban a rájuk oly jellemző kitartás hiányát már tudják a kitartásukkal és aktivitásukkal ellensúlyozni. Egy ilyen mozgékony, lendületes, élénk ember akár egyszerre sok mindent is tud csinálni. Igazi közösségi ember, aki a társaság középpontja lehet, hiszen jó kapcsolatteremtő.

Képes gyorsan átlendülni a problémákon, kudarcokon, mert van ereje újrakezdeni. Lendületes típus, aki szereti végig is csinálni, amit elkezdett és mindezt van is ereje véghezvinni.

Viszont azt neki is fel kell ismernie, hogy a kevesebb néha több, illetve el kell fogadnia mások tempóját is. Helyette inkább magára kell koncentrálnia.

Ezért is szeretnénk veletek az egyes működéseket megismertetni, mert nagyon keveset hallunk erről, pedig mindenkinek ismernie kellene.

A hozzánk fordulókon is látjuk, hogy mennyit számít, ha megértik a családtagjukat az emberek.
Elfogadóbbá, nyitottabbá válunk általa a másikkal szemben és csökkenti a konfliktusokat, ha az ember emlékezteti magát erre, hogy várjunk csak, ő kevésbé terhelhető vagy rugalmas, akkor átveszem helyette feladatot, ha én jobban bírom vagy időben szólok neki.

Ha szeretnéd feltárni, hogy te melyik típusba tartozol, keress minket bizalommal!

Önmagunk mélyén

www.onmagad-melyen.eu

onmagunk.melyen@gmail.com

Facebook: Önmagunk mélyén oldal

Erősségeid fejlesztése segíthet abban, hogy sikeresebb és teljesebb legyél. Fedezd fel az emberi működés alapjait és hozd ki a legtöbbet magadból.

Ez is érdekelhet még

Ötös lottó
Egészség, test-lélek-szellem

Ötös lottó

Te szeretnéd megnyerni az ötös lottót? Van más út is a szabad élethez, mint a nyereményre várni. Merre van a kiút a taposómalomból? Indulj el te is!

#novagyokmagazin