Ígéretek, hazugságok…

Picture of Ács Krisztina

Ács Krisztina

Párkapcsolati és üzleti coach, motivációs tréner

Cikk megosztása

Te mit gondolsz azokról, akik hazudnak Neked? Azokról, akik nem tartják be az ígéretüket, akik megbízhatatlanok, nem szavahihetőek? Haragszol rájuk? Újra megbízol bennük? Netán, már csak legyintesz és átnézel rajtuk?

És Te mennyire vagy őszinte? Hányszor ígérsz, hogy aztán ne tartsd be? Mit NEM tettél meg utoljára, amit megfogadtál? 

Ha azt mondom, hogy az ígéretek betartása, a megbízhatóság saját magunkban kezdődik, meglepődnél? Hányszor ígérted meg magadnak, hogy lefogysz, hízol, új életet kezdesz, elmész, tanulsz, pihensz, VÁLTOZTATSZ? Megtetted? Teljesítetted? Vagy az önmagadnak tett ígéreteidet sem tartottad be?! 

A megbízhatóság itt kezdődik. Megígérem magamnak, hát betartom. Ha nem, becsaptam önmagam, saját magamnak hazudtam… Kifogások jöhetnek… A kifogás a hazugság nyelve…

Ha önmagadat sem tiszteled a megbízhatóságoddal, hogy várnád el a környezetedtől, hogy tiszteljen, megbecsüljön?

Te megtennéd?

Tudd meg, hogy a hazugságok miért vezetnek szívfájdalomhoz és bizalmatlansághoz. Mit kell tenned ahhoz, hogy mások megbecsüljenek?

Ez is érdekelhet még

Séma
Önismeret

Miért történik mindig ugyanaz veled?

Mi az, amire figyelned kell ahhoz, hogy ne történjen mindig ugyanaz veled? Láss rá a saját működésedre, hogy ezekkel a tippekkel változtatni tudj!

szeretetnyelv
Párkapcsolat

Tudod, mi az a szeretetnyelv?

Szeretnéd, hogy harmonikusan működjön a párkapcsolatod? Kezdd ezzel az apró lépéssel. Nem is gondolnád, hogy mennyit segíthet egy teszt kitöltése.

#novagyokmagazin