Ötös lottó

Picture of Mátyás Marika

Mátyás Marika

Középvezető, Forever Living Products

Cikk megosztása

Egyszer egy rendezvényen megütötte a fülemet ez a mondat: „Ez a tuti ötös lottó”. Persze a magyarázat ellenére, akkor még nem értettem. Sőt, volt idő, amikor azt is nehéz volt elképzelni, hogy lehet másképp is élni… Ki lehet lépni a mókuskerékből…

Mert, hogy az elvárások, amiknek igyekeztem megfelelni (amik nem is az én gondolataim voltak), nem engedték meg ezt a „luxust”. Nem lehettem olyan kiváltság birtokosa, hogy elhiggyem, hogy tudjam, van szabad akarat. Hogy azt mondjam: Most én jövök…, ezt akarom!

Te is jártál már így, vagy még mindig ebben a cipőben jársz? 

Először a szüleimnek, majd az iskolai elvárásoknak feleltem meg. Még a tovább tanulás irányvonala sem volt az én döntésem, pedig az az egész életemet meghatározó döntés volt. Majd férjhez mentem, és igyekeztem a jó feleség elvárásainak megfelelni, és ezt követte az anyaság, ahol mi sem természetesebb, hogy első a gyerek, a gyerekek… 

Tudod akkor még nem értettem – de ma már tudom –, hogy ennek az életnek szinte mindig egyenes következménye, hogy egyszer csak kidőlsz, elfáradsz, belefáradsz… És jön egy csúnya betegség… Egy figyelmeztetés…

Nekem is jött. Eljött az a pillanat, amikor csak magamra figyeltem. Meg akartam gyógyulni. Ekkor talált rám a Forever! Egy olyan közegbe kerültem – a „Foreveresek világába” –, ahol végre a saját döntéseim következménye lett a mai állapotom.

Felnőtt fejjel újra és újra beültem abba az iskolapadba, amit már én választottam. Kibontakozhatott a művészi, a pedagógusi vénám is. Évről évre jobb önmagam lehettem. 

Szóval miért is ez a tuti ötös lottó? (Talán már érted te is.) 

Míg egy ötös lottó, a szerencséden múlik, az életed a döntéseiden. Csak rajtam, rajtad. Akarod, vagy nem akarod?

De nem csak az egészségemet adták vissza a Forever termékei. A rendszer – aminek te is a részese lehetsz, ha akarod – visszaadta az önbecsülésemet, a hitemet önmagamban. Meg tudtam teremteni a magam számára azt az anyagi biztonságot, ami már fedezte az új életemet, és az új önmagam megvalósításának költségeit is. 

Miért? 

Mert ma már tudom, hogy a hálózatépítés a világ legszuperebb, legjövedelmezőbb iparága. Itt a befektetett időm lényegesen kevesebb, a bevételem pedig lényegesen több. Szóval az igazi lottó ötös számomra a Forever Living Products. Megadta az egészségem mellett azt az anyagi biztonságot is, ami a szabad életemhez szükséges. 

Imádom, hogy már 3 éve otthagyhattam a taposómalmot, a rabszolgaéletet. Imádom, hogy belefoghattam a fotózás rejtelmeibe, hogy új otthont teremthettünk meg magunknak. Mindezt egy olyan rendszerrel, ami jogdíjtípusú jövedelmet biztosít számunkra, és öröklik a gyermekeink is. 

Kell ennél több? 

Tovább is van, mondjam még? 

Te szeretnéd megnyerni az ötös lottót? Van más út is a szabad élethez, mint a nyereményre várni. Merre van a kiút a taposómalomból? Indulj el te is!

Ez is érdekelhet még

Masszázsterápia
Egészség, test-lélek-szellem

Két legyet egy csapásra – masszázzsal!

Oldd meg az elakadásaidat masszázzsal! Tudtad, hogy a lazító masszázsterápia hatékonyan segít téged a problémáid megoldásában is?

Boldog pár gyomlál
Párkapcsolat

Gyomlálás…

Kétfajta embertípus létezik. Te vajon melyikhez tartozol? A te viselkedésed mit tükröz? Sosem késő tenni önmagadért és a párkapcsolatodért…

#novagyokmagazin