Használd ki spontán, kíváncsi természetedet

Picture of Önmagunk mélyén

Önmagunk mélyén

Életvezetési tanácsadás

Cikk megosztása

Ez alkalommal egy igen lendületes, mozgékony, aktív típussal jövünk. Egy szangvinikus emberről sosem lehet tudni honnan jön vagy hová megy, de mindig mozgásban van.

A folytonos változás, sűrű izgalmak, élénkség embere. Emiatt nem mindig vagy nehezen fejezi be, mit elkezdett, mivel spontán, kíváncsi természet. Viszont ezért cserébe gyorsan képes váltani vagy bekapcsolódni új helyzetekbe.

Nem szereti az aprólékos, egyhangú, monoton dolgokat, ezért ideálisabb számára egy változatos, aktívabb, dinamikus, kihívásokkal teli munka. Rugalmas, könnyű felkelteni az érdeklődését, de folyamatosan fenntartani már annál nehezebb, mert az új élmények felülírják azt. Gyorsan alakulnak ki az érzelmei is, könnyen bele megy helyzetekbe, akár érzelmileg is.

Beszédes alkat, bármiről képes beszélgetni másokkal. Nem fél a szerepléstől. Egy igazi örök gyerek, akit nem lehet nem szeretni és sosem nő ki a gyerekkorából. Lobbanékony, hirtelen és forrófejű is tud lenni, azonban hamar le is higgad. Jó, ha idővel felismeri, hogy a kevesebb néha több.

Szerencsés, ha visszafogja magát és megpróbál nem a középpontban állni, illetve érdeklődni mások iránt. A másokra való figyelésre törekedjen és arra, hogy amit elkezd, azt lehetőség szerint fejezze is be.

Ha többet szeretnél megtudni magadról, keress minket bizalommal.

Önmagunk mélyén

www.onmagad-melyen.eu

onmagunk.melyen@gmail.com

Facebook: Önmagunk mélyén oldal

Tudd meg, miért előnyös, ha a kíváncsiságoddal teljes mértékben megtapasztalod az életet. Hogyan fordíthatod ezt a fajta személyiségedet a javadra?

Ez is érdekelhet még

szomorúság
Egészség, test-lélek-szellem

Az értelmetlen élet

Úgy érzed, hogy túlterhelnek a feladatok és az elért eredményeidnek nincs értelme? Hogyan ismerheted fel a kiégés szindrómát, hogy lépéseket tehess önmagadért?

#novagyokmagazin