Tudtad, hogy az élet a komfortzónán túl kezdődik?

Picture of Niczmann-Keresztes Alexandra

Niczmann-Keresztes Alexandra

Belső utazás kísérő, családállító

Cikk megosztása

Bizony, ha biztonságos napi rutinod van, régóta ugyanazon a helyen dolgozol, illetve ragaszkodsz dolgokhoz, hobbikhoz hosszú ideje, akkor nagyjából úgy éled az életed, mintha nem színeznéd ki a színezőt.

A felsorolt dolgok mindegyike biztonságérzetet ad a mindennapokban, ám bizonyos módon le is korlátoz. Ezek a megszokott keretek azok, amelyek között kiismered magad, tudod, hogy mire számíthatsz köztük, azonban – mivel a sok év gyakorlata magabiztossá tett ezeken a területeken – kihívásra, és ezáltal fejlődésre nem számíthatsz e zónán belül.

Márpedig a kihívások fontosak! Hogy miért? Mert amikor általuk beleállsz egy új helyzetbe, ami addig teljesen ismeretlen volt számodra, akkor minden képességedet elő kell venned, hogy meg tudd állni a helyed! Legyen szó egy állás interjúról, új sportról vagy baráti társaságról – bármiről. A lényeg azonban az érzés, ami akkor önt el, amikor azt érzed, hogy az ijesztő új helyzetben sikeresen megálltad a helyed! Ez az érzés pedig a BÜSZKESÉG! Végre valóban büszke leszel önmagadra, és ebből a lelkiállapotból képes leszel egyre több eredményt elérni, ezek által pedig folyamatosan fejlődni az életedben: emberileg, szakmailag, anyagilag egyaránt.

A komfortzónádból való kilépést gyakorolhatod egyébként kicsiben is. Ha például félsz a pókoktól, akkor papírral kiviheted őket a házból, vagy belemehetsz akár a csupán 20 fokos Balcsiba.

Ha pedig úgy érzed, egyedül nem megy… A Belső Utazás nagyon hatékonyan oldja a félelmet az újtól, és erősíti az önbizalmat a siker eléréséhez.

Íme a kedvenc videóm, amelyet meg szoktam mutatni azoknak a vendégeimnek a folyamat után, akikkel ezen a témán dolgoztunk és bátran szembenéztek elakadásuk okával.

Namasté,

Szandra

Belső utazás Szandrával
Beragadtál a komfortzónádba és szeretnél több önbizalmat szerezni? Pozitív változásokat hozhat, ha kilépsz a biztonsági hálóból ezekkel a tippekkel!

Ez is érdekelhet még

Magány
Egészség, test-lélek-szellem

Magány

Természetes, hogy időnként magányosnak érezzük magunkat. Ez a cikk feltárja az érzelmi elszigeteltség lehetséges hátterét, és segít újra kapcsolatba kerülni.

#novagyokmagazin