Új év, új tervek – Fókuszban a Nők, Anyák támogatása mindenek felett!

Picture of Takács Timi

Takács Timi

Női Mentor, Kreatív és Művészeti vezető

Cikk megosztása

2022 számomra a nagy döntések, változtatások és változások éve volt! Letisztult bennem teljesen, hogy mit akarok pontosan csinálni és hogyan. Rájöttem, hogy vannak dolgok, amiket le kell tennem, el kell engednem! El kell búcsúznom bizonyos tevékenységektől annak érdekében, hogy teljes fókuszommal a segítő tevékenységem erősítsem.

Megszületett bennem ezzel együtt az új CÉL is. Ez még inkább megerősített abban, hogy a Nők, Édesanyák számára akarok támogató kezet nyújtani a tudásommal, tapasztalatommal, illetve a széleskörű coaching-, és művészetterápiás eszköztárammal, beleértve az évtizedes alkotói tevékenységem felhasználását is.

Teljes munkaidőben, vállszélességgel ezt a célt szolgálom 2023-ban!

Az elmúlt évek alatt számos képzésen vettem részt, ahol megtanultam az elméletet, majd saját szorgalmam és mentoraim által rengeteg gyakorlatot szereztem, és miközben saját magamon is dolgoztam, tapasztalatok tömkelegével lettem sokkal gazdagabb, amiért örökre hálás leszek!

Az eddigi tevékenységeim során több száz nővel, anyukával ismerkedtem meg, hallgattam meg a történetüket, a panaszaikat, néhol a teljes bizonytalanságukat, elkeseredettségüket. Nekik nyújtottam támogató kezet és segítettem, hogy szebb legyen a napjuk.

Ennek alapján alkottam meg a „Tedd helyére életed legfontosabb puzzle darabját!” Mentorprogramot. Ezzel azoknak a Nőknek, Anyáknak tudok támogatást nyújtani, akik úgy érzik, hogy nem a saját életüket élik. Akik szeretnének (újra) ÖNmagukra hangolódni, megtalálni azt a munkát, ami a hobbijuk is egyben, és ezáltal a stabilitást, az egyensúlyt, az anyagi biztonságot megteremtve a belső békéjükre lelni, hogy megtalálják és megalkossák ÖN-MAGukat, valamint harmonikus belső EGYENSÚLYukat.

Segítségemmel:

  • borotvaél pontosan rálátnak arra, hogy hol billent ki az egyensúlyuk,
  • kifinomodik, fejlődik az 5 érzékszervük,
  • megtalálják a megoldáshoz vezető utat,
  • elindulnak rajta.

Mivel én is érintett vagyok ebben a témában, rengeteg tapasztalatom, gyakorlatom van abban, hogy hogyan lehet ide eljutni. Mindezt szeretettel osztom meg mindenkivel, aki hasonló cipőben van, mint amiben én voltam évekkel ezelőtt.

Szabadidőmben is azzal foglalkozom, hogy a kliensekkel történő ülések alkalmával minél hatékonyabb, lélekemelőbb támogatást tudjak nyújtani. Ennek érdekében folyamatosan bővítem a Színes hangulatok szimbólum kártyák számát, amelyekkel dolgozom a segítő folyamatok során.

Ez az egyik legfontosabb eszközöm – amely a saját festményeimből készült –, és segítségével a klienseimet és a tanítványaimat mélyebb szintre juttatom. Ez hatékonyabb és eredményesebb önismereti munkát tesz lehetővé, mivel segíti a tisztánlátást és a válaszok megtalálását.

Ha úgy érzed megszólított, amit olvastál, akkor várlak Téged is egy mély, Lélekemelő beszélgetésre!

A művészeti coaching szolgáltatás árából 10 % kedvezményt ajánlok fel neked, mint a Magazin olvasójának.

Szeretettel a Te Lélekemelőd!

Takács Timi Női Mentor

Kreatív és Művészeti Vezető

www.alkotoanyu.hu

Elveszettnek érzed magad nőként vagy anyaként? Nem vagy biztos abban, hogyan adhatsz a legtöbbet? Kreativitással útmutatást kapsz a célod felé.

Ez is érdekelhet még

Lehet és szabad
Önismeret

Szabad és lehet! De vajon hogyan?

Az új teremtés azt jelenti, hogy szabad megélni önmagadat, ha akarod, és leteheted a szenvedésmintázataidat. De vajon hogyan kezdj hozzá?

Női ciklusaink
Egészség, test-lélek-szellem

Női ciklusaink és a tavaszi megújulás

Tudtad, hogy nőként számtalan ciklus határozza meg az életedet? Tudd meg melyek ezek, és miben segít, ha ezekhez igazítod a mindennapjaidat?

#novagyokmagazin