Megújulás 2023

Picture of Önmagunk mélyén

Önmagunk mélyén

Életvezetési tanácsadás

Cikk megosztása

Nagyon gyorsan alakul át éppen a világ. A mérföldes csizmák időszakát éljük, rengeteg megújulást hozva az életünk különböző területein. A Covid sok változást hozott az emberek életében. Kimozdított mindenkit a komfortzónájából. Csak kit előbb, kit utóbb.

Sokunknak ismerős lehet az az érzés, amikor csak latolgatjuk egy-egy döntés meghozatalát.

A döntéshelyzetek pedig azért jönnek az életünkbe, hogy el tudjuk dönteni, mi a valódi mozgatórugónk, azaz nekünk melyek az igazán fontos dolgok vagy szempontok az életünkben. Egyfajta értékrendi kérdést mutat, hogy min alapul az én elvárásom.

Sokan talán hosszú ideje görgettek már egy-egy változást maguk előtt, amibe az utóbbi évek változásai most mégis belekényszerítették.

Mi kell a változáshoz?

Először is egy VÁGY. Sokan már itt elakadnak.

Van vágyad? Mersz hinni a belső hangodban? Ez az egyik legfontosabb alap. Hiszen, ha nem vágysz semmire, akkor hiányzik a HAJTÓERŐ. Tehát nincs hajtóerő az élethez, ha nincsen vágy.

Viszont, ha meghozol egy döntést, onnantól van változás is. Ha hajlandó vagy eldönteni, hogy megvalósítod a vágyad.

Magában a cselekvésben van a DÖNTÉS. Lehet elérhetetlennek tűnhet egy álmod, de ha hajlandó vagy tenni érte és utána járni, vagy más módon elindulni, akkor akár olyan lehetőségek is elérhetnek, amik elvezethetnek oda, amiről azt hitted elérhetetlen.

A cél és a tettek vonzzák egymást. A CSELEKVÉS elkezdi a vágyaidat valamilyen módon megvalósítani. Sokaknál ilyenkor bekapcsol a félelem. Nem tudhatod száz százalékban, hogy a vágyad tényleg boldoggá fog-e tenni. De mindenképpen elmozdít.

A változás pedig mindig minket szolgál. Lehet csalódunk, de az a VÁLTOZÁS kiléptet minket a komfortzónánkból, és tanulunk, tapasztalunk általa. Az elmozdulás nem rossz vagy jó. Legközelebb lehet, hogy jobban alakul, és elérünk oda, ami boldoggá fog tenni.

Szerintünk ez a megújulás lényege. Bevállalni, hogy a félelmeink, prekoncepcióink ellenére merünk lépni az álmaink felé. Hogy be merjük vállalni az ismeretlent a kockázataival együtt, mert hiszünk a belső erőnkben, illetve merünk tenni a vágyainkért.

Fejezzük be a „majd, ha …” mondatokat!

Ha nem tudod merre indulj, keress minket bizalommal.

Önmagunk mélyén

www.onmagad-melyen.eu

onmagunk.melyen@gmail.com

Facebook: Önmagunk mélyén oldal

A világ változásaival kimozdultunk a komfortzónánkból, még akkor is, ha ezt nem akartuk. De kell-e ettől félned? Mit tehetsz, ha elárasztanak a félelmeid?

Ez is érdekelhet még

Padlóra kerül
Önismeret

Padló

Ha padlón vagy, megrekedtél és küzdesz az élet nehézségeivel, ne veszítsd el a reményt. Hogyan vedd vissza az irányítást az életed felett?

Női ciklusaink
Egészség, test-lélek-szellem

Női ciklusaink és a tavaszi megújulás

Tudtad, hogy nőként számtalan ciklus határozza meg az életedet? Tudd meg melyek ezek, és miben segít, ha ezekhez igazítod a mindennapjaidat?

#novagyokmagazin