Szabad és lehet! De vajon hogyan?

Picture of Kiss Viktória

Kiss Viktória

Szívfonal Teremtő Program mentor

Cikk megosztása

Számomra az új kezdet, az új energia, új teremtés azt jelenti, hogy szabad és lehet. Szabad letenni a szenvedésmintázatot, szabad megélni önmagunkat, ha akarjuk. Van választásunk, hogy eldöntsük ebben a pillanatról pillanatra változó világban és energiában, hogy működtetjük tovább azt, amire kondicionáltak minket, vagy helyette fejlesztjük a tudatosságunkat, és megengedjük magunknak a változást, az ismeretlent, a csodákat és a lehetőségeket.

Az egész év a megengedésről, elengedésről szól, az új energiának ez az alapja. Bennem is sokszor sokféleképpen fordul át ez az energia, akár egy napon belül is. Az egyik fő tapasztalásom, hogy megengedni és elengedni is meg kell tanulni, hiszen az eddigi szokásaink és tanításaink nem ezt támogatták, és nem ezt tanították.

Amit megtanítottak az pont a ragaszkodás, a mintakövetés, a korlátozás, versengés, hasonlítgatás és a folyamatos cselekvéskényszer. Ebben a rendszerben könnyű elterelni magadról a fókuszt, s kívülre helyezni azt.

Ezért kell megtanulni, hogyan tudod lecsendesíteni az elmédet és az egódat, és a figyelmedet magad felé fordítani. Hogyan tudod felismerni, milyen automata minták szerint működtél eddig. S ha felismersz valamit, hogyan tudod azt elfogadni, nem elemezgetni és mindenáron megérteni. Egyszerűen csak elfogadni, megengedni magadnak a felismerést, tapasztalást, és egyszerűen tovább haladni.

Megtanulni, hogyan tudsz önmagaddal kapcsolódni, egyre beljebb menni a szívedben, és egyre jobban megnyitni a szívedet és magadat az újnak, a változásnak, a mindennek.

Megengedés

A megengedés együtt jár azzal, hogy egyre nyitottabb vagy, egyre jobban megmutatod magadat. Egyre inkább megismered a saját esszenciádat, felvállalod azt, onnan kapcsolódsz.

A megengedés tényleg arról szól, hogy megengedni bármit! Az, hogy mit gondolsz magadról, mennyire vagy a megengedés állapotában, azt a körülötted lévő fizikai tér csodásan mutatja, tükrözi. Érkezik azonnal a visszajelzés, ha csak egy kis ragaszkodás is van benned bármivel kapcsolatban. Lehet ez pozitív kép, dolog is, ha beindul a ragaszkodás az elmében, blokkolódik az energia és a teremtés.

Bármikor, amikor te azt gondolod, hogy jó lenne úgy, vagy ennek-annak kéne történnie, vagy pont elkerülnél valamit, már nem a megengedésben vagy. A negatív dolgokat ugye nem annyira szeretnéd megengedni, elfogadni, akár magadban, akár másban. Ezek mind a félelmekből, mintákból erednek, nem a nyitott szív elfogadó teréből, ezért nem is működnek.

Megengedni, elengedni, elfogadni nem lehet elméből, akarással. Csak szívből jövő, őszinte szándékból, teljes megadással, feladással.

Abszolút megengedés és áramlás állapotában bármi jön, megengeded, elfogadod, tudatosan megvizsgálod mit hoz fel benned, megtapasztalod és elengeded, nem ragaszkodsz hozzá. Semmihez sem. Haladsz tovább a következő tapasztaláshoz. Ez lehet kicsit ijesztő néha, de minél többet csinálod, annál jobban nyitod magadat és a szívedet, és annál könnyebben megy.

Ha kapcsolódsz önmagaddal, a szívedből vagy jelen, és onnan indítod a szándékodat, mindig megkapod a választ rá, így kialakul egy harmonikus, boldogságos helyzet. Ha megtanulsz önmagad lenni, belülről élni, mindig minden pillanatban érezheted a támogatást, a kegyelmet. Ilyenkor olyan megoldásokat produkál az élet, a véletlen, a csoda, a gondviselés, az univerzum – hívd bárminek –, amit te álmodban sem tudtál volna a fejedből kitalálni. Ami olyan rendezőelvet igényel, amit te nem tudsz kitalálni sem. És mégis meg tud történni, válaszként a te rezgésedre és szívbéli szándékodra.

Az új energia erről szól, hogy ezt megtanuld és begyakorold. Ezzel eljutsz odáig, hogy élvezed mindazt, amit beengedsz, teljes szívvel jelen vagy az életedben, könnyedén és örömmel. Hogy választod azt, hogy felfedezed a belső erődet, megbízol benne és rá hagyatkozol. Hogy felszabadítod magadat minden eddigi szenvedésmintázat alól, belélegzed magadat a szívteredbe, és választod a megengedés, befogadás, áramlás állapotát.

És ennyi. Ez az, ami segít, ami a létezésbe, az élet élvezetébe, az egység élményébe visz.

Egység

Ez az én elhívásom, hivatásom, hogy megmutassam, hogyan lehet ezt az életet könnyedén, örömmel, játékosan, a teljes megengedés állapotában, áramolva, örömmel élni.

Célom, hogy megerősítsem benned a saját fényedet, felhatalmazva téged arra, hogy használd, ismerd meg, és légy önmagad. Mert LEHET és SZABAD!!! Ezért vagyunk itt.

Találkozhatsz velem egyéni mentorprogramban, ahol egy hosszabb folyamatban kísérlek végig a minták elengedésén, átírásán keresztül a szívkapcsolódás kialakításában. A cél, hogy te magad legyél saját magad legnagyobb segítsége, hogy megtaláld a belső erődet, megbízz benne, és abból tudj teremteni, élni a hétköznapokban.

Csoportos foglalkozásokat is tartok workshopok, megengedés napok formájában, ahol koncentráltan, egy nap alatt van lehetőséged rálátni a mintáidra és bizonyos helyzetek modellezésével azok átírására.

Szakrális utazásokra is eljöhetsz velem, ahol szintén az az alapelv, hogy minél jobban megnyisd magad az elhívásod és az emlékezésed előtt.

Minden tevékenységem arról szól, hogyan ébreszd fel a benned lévő istenit, fényességet, hogyan engedd meg magadnak, hogy önmagadat, a lelked útját éld.

Az írásaimat és a programokat a privát Facebook csoportomban tudod követni, ahova a következő linken tudsz csatlakozni:

Elengedem-Megengedem-Beengedem: Szívből Teremtők Közössége

Az új teremtés azt jelenti, hogy szabad megélni önmagadat, ha akarod, és leteheted a szenvedésmintázataidat. De vajon hogyan kezdj hozzá?

Ez is érdekelhet még

Konzultáció
Egészség, test-lélek-szellem

Vajon kié ez a gondolat?

Gondolatok ezrei keringenek a fejünkben minden nap. Találhatunk köztük önkorlátozó gondolatokat is. Vajon hogyan tudod ezeket hatástalanítani?

Masszázsterápia
Egészség, test-lélek-szellem

Tavaszi megújulás a masszázs által

Hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni a testünk állapotát. Mit szólnál, ha neked csak feküdnöd kellene egy-egy órát, a tested pedig megújulna?

#novagyokmagazin