Magány

Picture of Önmagunk mélyén

Önmagunk mélyén

Életvezetési tanácsadás

Cikk megosztása

Nap mint nap találkozunk vele… Talán szembesülünk is vele. Minden nap elsétálunk mellette az aluljáróban, a pályaudvaron, a kórházban… Elképzelhető, hogy látszólag jól élünk, vannak barátaink, szerető családunk és mégis magányosak vagyunk.

Honnan eredhet a magány?

Egyrészt visszavezethető lehet a kronobiológiai adottságainkra. Ha például nem tudunk nyitni az emberek felé, ha nem tudjuk kifejezni a szeretetünket, vagy akár befogadni azt. Előfordulhat, hogy a sorsfeladatunk által egyszerűen más az érdeklődési körünk, más a gondolkodásunk. Voltál már úgy, hogy sehol nem találtad a helyed? Hogy nem érdekeltek a hétvégi partik, nem akartál csacsogni, pletykálni a többiekkel? Ez simán adódhat abból, hogy teljesen más sorstani szinten vagy, mint azok az emberek, akik körülvesznek téged.

Természetesen a magány fakadhat abból is, hogy valaki kilépett az életedből, aki nagyon közel volt hozzád. Esetleg olyan kapcsolódásotok volt egymással, ami pótolhatatlan. Ilyenkor akár az elengedés témájába is belebotolhatunk.

Akár hiszitek, akár nem, sokkal több ember küzd a magánnyal, mint gondolnánk. Ha Te is közéjük tartozol, és nem tudsz ezzel a helyzettel mit kezdeni, keress meg minket bátran, és mi segítünk. Segítünk megérteni önmagadat, a működésedet és az emberekkel való kapcsolataidat. Hidd el, egészen más szemmel fogsz tekinteni utána erre a témára. Talán még meg is szereted önmagad társaságát…

De ez már egy másik epizód…

Önmagunk mélyén

www.onmagad-melyen.eu

onmagunk.melyen@gmail.com

Facebook: Önmagunk mélyén oldal

Természetes, hogy időnként magányosnak érezzük magunkat. Ez a cikk feltárja az érzelmi elszigeteltség lehetséges hátterét, és segít újra kapcsolatba kerülni.

Ez is érdekelhet még

#novagyokmagazin