Időutazás – coaching és családfakutatás kapcsolata

Picture of Takács Timi

Takács Timi

Női Mentor, Kreatív és Művészeti vezető

Cikk megosztása

Az elmúlt hónapokban IDŐUTAZÁSON vettem részt! Jól hangzik ugye? Szerintem is… Iszonyú izgalmas! Te próbáltad már?

Pár hónappal ezelőtt hívást éreztem arra, hogy belemélyedjek a családom történetébe. Erre többek között az inspirált, hogy önismereti utam során egy újabb fordulóponthoz érkeztem. Folyamatosan jöttek elő olyan gondolatok, érzések, akadályok, amiket nem tudtam megmagyarázni, nem leltem rájuk megoldást.

Több ülés alkalmával és több segítőn keresztül az elmúlt években feljöttek olyan dolgok, amik a felmenőimhez kapcsolódhatnak, ún. transzgenerációs elakadások lehetnek, és tőlem függetlenül keletkeztek. Úgy éreztem, itt az ideje ennek utána járnom, hogy letehessem azokat a terheket, amik nem az enyémek.

Ennek érdekében még októberben jelentkeztem egy családfakutató workshopra Törökné Tenk Dóra vezetésével, ahol pár hónapja vettem részt. Itt rengeteg tudást kaptam, sok segítséget, hogy már ott a két napban minél távolabbi ősöket találhassak. Ekkor jött a hatalmas döbbenet… és Dóra vigasztaló szavai…

Fantasztikus élményeket szereztem, hihetetlen dolgokra bukkantam, és azóta is a szabadidőmben kutatok rendületlenül. Sőt, most már nemcsak a saját, hanem a párom családfáját is!

Képzeld! Megtaláltam pl. a dédipapám fényképét és egy cikket róla egy korabeli napilapban! Nézd csak meg! Tiszta nagypapám! Mikor erre rábukkantam, könny szökött a szemembe. Leírhatatlan volt az érzés! Csak azt sajnálom, hogy nagypapám ezt már nem élhette meg, mert sajnos 2 éve – 2 hónap híján 100 évesen – elköltözött a földi létből.

Hiszem, hogy a családunk múltjának, a családtagok életútjának feltárása, értelmezése – mindamellett, hogy megértésre, toleranciára is ösztönöz – segítheti a megfelelő önismeretet, a helyes önkép kialakulását.

Ha szeretnél többet tudni, önismereted fejleszteni keress meg, szeretettel válaszolok minden kérdésedre!

Szeretettel a Te Lélekemelőd:
 

Takács Timi                                      

Női Mentor, Kreatív és Művészeti Vezető

Elérhetőségeim:

https://alkotoanyu.hu/coaching/

alkotoanyu@gmail.com

Indulj el egy utazásra, hogy a coaching és a családfakutatás kapcsolatával letehesd a családi terheket. Vizsgáld meg őseid blokkjait, hogy elérd az igazi szabadságot.

Ez is érdekelhet még

Változás, nők
Igaz történet alapján

Szösszenet egy változásról…

Avagy hogyan alakultam egy tüzes, szangvinikus, időnként robbanó személyiségből többnyire merengő, befelé figyelő nővé…

Álomélet
Önismeret

Te melyik csoportba tartozol?

Mindent megteszel, hogy végre azt az életet éld, amire igazán vágysz… De valahogy mégsem érkezik meg hozzád a nagy lehetőség? Itt a megoldás!

#novagyokmagazin