Nem tudod ki is vagy igazán?

Picture of Önmagunk mélyén

Önmagunk mélyén

Életvezetési tanácsadás

Cikk megosztása

Ha egy újabb hét, akkor egy újabb kronobiológiai alkat bemutatása következik. A korábbit itt találod.

Nem tudod ki is vagy igazán?

Sokszor érzed te is azt az érzést, ami bizonytalansággal, gyorsan változó érdeklődéssel párosul? Akkor nincs veled semmi baj.

Van ugyanis egy kronobiológiai adottság, amelynek éppen az a feladata, hogy másokat támogatva, azokra könnyen ráhangolódva segítsék őket. Viszont általában ezeknek az embereknek szükségük van egy külső útmutatóra. Egy olyan személyre, aki könnyebben tud irányt mutatni és célt kitűzni, amiben aztán majd ők sikereket érhetnek el.

Fontos számukra az, hogy folyamatosan meg tudjanak újulni abban, amit csinálnak. Ezzel lehet például a gyakori munkahely vagy szakmaváltásokat kiküszöbölni az ő esetükben.

Ha elakadtál, keress minket bizalommal!

Önmagunk mélyén

onmagunk.melyen@gmail.com

Facebook: Önmagunk mélyén oldal

Bizonytalannak érzed magad és gyorsan változó érdeklődési köröd van? Tudd meg, hogyan kerülhetsz újra kapcsolatba valódi önazonosságoddal.

Ez is érdekelhet

Újjászületés
Egészség, test-lélek-szellem

Szerinted hányszor élünk?

Hasznos-e és hogyan lehetséges a korábbi életeket feltárni? Olvasd el, hogy a múlt feltérképezése hogyan segíthet a jelen életed megértésében.

Önszeretet-test
Egészség, test-lélek-szellem

Öt tipp ahhoz, hogyan szeresd meg a tested

Ne hagyd, hogy a társadalom irreális szépségszabványai elkeserítsenek! Íme öt egyszerű tipp, amely segít abban, hogy úgy szeresd a tested, ahogy van, és megtaláld önmagadban az igazi szépséget.

#novagyokmagazin