Nem érted a másikat?

Picture of Önmagunk mélyén

Önmagunk mélyén

Életvezetési tanácsadás

Cikk megosztása

Ebben van segítségünkre a KRONOBIOLÓGIA rendszere. A születésünkkor mintegy betöltődnek az adottságaink. A későbbiekben eltérhetünk ezektől, azonban akkor már nem optimálisan fogunk működni, ami hosszabb távon problémákhoz vezet.

Lássuk, kire ismersz rá a környezetedből?

Az első típus az, akit könnyű aktivitásra késztetni, viszont fáradékony. Könnyen rá tud hangolódni másokra, mert jó megfigyelő, viszont emiatt érzékeny is. A kudarcot, sikertelenséget nehezen viseli, ezeken sokáig hajlamos tépelődni. Könnyen elveszhet a feladatok között, mivel könnyű motiválni, azonban sokszor nincs ereje véghez vinni a dolgokat. Ő az, aki ugyan elmegy a kirándulásra – amire gyorsan rávehető volt –, azonban a dombot biztosan nem fogja egy szuszra megmászni. Inkább bevárja a többieket.

A folyamatos aktivitás nem is való neki, kell a pihenés. Ha például a héten sokat dolgozott, biztosan szüksége lesz a hétvégi töltődésre. Önbizalomhiánya miatt szívesebben zárkózik magába. Mivel figyel a finom apróságokra, ezért tervezés során sok szempontot képes figyelembe venni. Néha hajlamos irracionálisnak tűnő célok kitűzésére, mert el tud rugaszkodni a valóságtól.

Tehát ilyen adottságú társadtól inkább ne várd el, hogy egy átdolgozott nap után még otthon is aktívan tevékenykedjen, mert azzal már túlterhelheti magát.

Ha tudni szeretnéd, kire jellemzőek mindezek az adottságok, vagy éppen ráismertél magadra és szeretnél további információkat szerezni ezzel kapcsolatban, akkor fordulj hozzánk bizalommal.

Az Önmagunk mélyén honlapján és Facebook oldalán keresztül megtalálsz minket!

Igény esetén keress bizalommal!

www.onmagad-melyen.eu

Onmagunk.melyen@gmail.com

Fedezd fel, milyen adottságokkal és tehetségekkel születtél, és hogyan segíthet ezek megértése abban, hogy teljes életet élj. Tanulj stratégiákat ezen adottságok felszabadítására.

Ez is érdekelhet még

Álomélet
Önismeret

Te melyik csoportba tartozol?

Mindent megteszel, hogy végre azt az életet éld, amire igazán vágysz… De valahogy mégsem érkezik meg hozzád a nagy lehetőség? Itt a megoldás!

#novagyokmagazin