Nem találod az elakadásod okát az életedben?

Picture of Niczmann-Keresztes Alexandra

Niczmann-Keresztes Alexandra

Belső utazás kísérő, családállító

Cikk megosztása

Talán nem is a te életedből ered… vagy legalábbis nem a mostaniból. Elmesélek 2 példát, hogy miként blokkolhat a vágyaid elérésében a családodból hozott terhed, vagy épp valami, amit egy korábbi leszületésedkor szenvedtél el.

60 év körüli hölgy keresett meg azzal, hogy válás után képtelen az ingatlan értékesítésére, amiben a házassága 25 évét leélte. A házat valójában a szülei építették, már ő maga is itt gyermekeskedett, de itt nőttek fel a saját gyermekei is, amíg ki nem repültek. A majd 200 m2-es lakóépület hatalmas nagy számára, szeretné eladni… vagy mégsem?

Ahogy elindult a Belső Utazás folyamata, vendégem szinte azonnal egy kiságyban találta magát, és látta, ahogy a tűzhelyből szikra pattan ki, amely felgyújtja az egész házat. A hölgy egy előző életébe érkezett, amelyben kiderült, hogy a közös családi fészek azért égett le, mert ő túl sokat sírt és testvére kapkodva rakott a tűzre, hogy aztán végre vele foglalkozva elcsendesíthesse az ordítást. Ott, abban az életben tehát vendégem volt az oka a közös családi otthon megsemmisülésének, annak, hogy a család többi tagja is elvesztette azt. A mostani életben tehát értelmet nyert, hogy miért is ragaszkodik tudat alatt a családi fészekhez, illetve arra is fény derült, hogy a Belső Utazás előtti stratégiai bábus állításban miért beszélt az önmagát képviselő báburól negatívan, amely lelkiismeretfurdalásra utalt.

Kíváncsian várom, hogy most, hogy a folyamatban megszüntettük ennek az előző életnek a visszatartó hatását, mikor hív majd ez a kedves hölgy a jó hírrel, hogy megvan a házra a vevő?!

Az e heti másik folyamat, amely nem várt eredményt hozott egy pajzsmirigy elváltozásra végzett Belső Utazás. A megelőző beszélgetés részeként elolvastuk a betegség lelki okát, amely az elfojtott érzésekre utalt. Előfeltételezésünk a párkapcsolati vonal lett volna, azonban teljesen más történt. Először is úgy tűnt, mintha nem akarna sikerülni a Belső Utazás, de mivel megszoktam már, hogy ilyenkor (nem jelenik meg a bejárati ajtó, nem akar jönni se kép, se érzés, se semmi) pontosan a sikertelenséggel kell dolgoznunk.

Kérdezgetni kezdtem tehát a hölgyet, hogy milyen érzés számára az, hogy nem történik semmi. Azt válaszolta: „Bosszantó, hogy soha semmit nem tudok megcsinálni”. Így tudtunk elindulni az érzések útján, amik visszautaltak a beszélgetésben elhangzott megéléshez: „nincs kitartásom semmihez”. Jöhetett tehát a többi egymás alatt megbúvó intenzív érzelem: a tehetetlenség, a csalódottság, a harag. Majd egyszer csak bevillant az utazó anyukájának képe, és máris összeállt minden.

Ahogy kértem a vendégemet, hogy figyeljen befelé, vajon van-e bármi, ami miatt haragudhat rá, szinte kirobbantak a mondatok: „Soha nem álltál ki magadért, te vagy tehetetlen, és én miattad lettem ilyen.” Egy mély és szívből feltörő lélekszintű kibeszélés és megbeszélés után családállítási oldó mondatokkal és energetikai leválasztással segítettem a hölgynek megszabadulni anyamintájától, hogy ezután elkezdje anyukája élete helyett a sajátját élni. Amikor másnap újra összefutottunk ki volt virulva, és azt mondta, hatalmas kőtől szabadult meg, tele van a szíve hálával.

A tanulság tehát, hogy nem mindig a gyermekkorodban keresd a hibát, a lehetőségek tárháza ennél sokkal többrétű!

Namasté,

Szandra

Belső utazás Szandrával
Úgy érzed elakadtál és nem tudod, hogyan szabadítsd fel a benned lévő tüzet? Fedezd fel a Belső Utazás folyamatát, és találd meg a válaszokat magadban.

Ez is érdekelhet még

örökbefogadás
Család, otthon

Örökbefogadás

Az örökbefogadást és ezen nehéz döntéssel járó kihívásokat jobban megértheted Bert Hellinger családállítási rendszerén keresztül.

#novagyokmagazin