Miért félünk a megújulástól?

Picture of Girisha Andrea Steigler

Girisha Andrea Steigler

Orgazmus coach, trauma- és gyászspecialista

Cikk megosztása

Azonnal jöhet a válasz, hogy „én nem is félek, hisz folyamatos megújulásban vagyok!” Igen, ez lehetséges. Hisz mindenkinek más definíciója lehet a megújulásról.

Én itt most nem a haj- és körömszín megújulásra gondolok, vagy egy kis stílustanácsadás utána gardróbrendezésre. Igen, az is nagy dolog, ha merünk változtatni. Mert nekem például bevált a körömlakk színekből egy, és azt az egyet váltogatom folyamatosan – csak hogy egy kis humorral oldjam azt, amihez most vegyünk egy mély lélegzetet.

Nézzük meg, hogy mi van az érzéseinkkel, a szokásainkkal és a tanult-örökölt mintáinkkal, hiedelmeinkkel? Ott, hogy vagy Te a megújulással?

Mit tanultál meg arról, hogy milyen a megújulás, a változás? Mi történt akkor, ha „neked sikerült”, „te más voltál, mint a többiek”?

Ez amúgy mindenkire igaz. Mármint, hogy nem vagy egyforma senkivel, hisz te egy egyedi és megismételhetetlen NŐ vagy!

Sajnos azonban a sorból való kilógást legtöbbször nem piros ponttal, hanem büntetéssel, illetve a velünk egykorú vagy „menőbb” kedves kis csajok megszégyenítéssel „díjazták”. Ha te előtte léptél meg valamit, akkor elkezdtek ítélkezni, pellengérre állítani, vagy a mostani közösségi média bullying szokásokról nem is beszélek. Ilyenkor pont az a célja ennek a kedves (főleg) hölgynek (a magyarországi tapasztalataim alapján), hogy mivel ő nem érzi magát jól ettől, azaz kevesebbnek, sikertelenebbnek érzi magát, ezért azt szeretné, hogy te is így érezz.

Megújulás-1

És most csak egy aspektust emeltem ki a változással, megújulással kapcsolatban. Bizonyára már számos régi emlék, füledbe csengő mondat jött felszínre benned.

Nézzük meg, hogy miért is kihívás akkor a megújulás? Hisz ezeket a mintákat, szégyent, bűntudatot, fájdalmat, szendvedést oly régóta cipeljük, és már annyira hozzászoktunk – sőt annyiszor átéltük már –, hogy ebből kilépni sokszor nem is olyan egyszerű.

És ez legtöbbször a nőiességünkre, a testünkkel való kapcsolódásunkra, a párkapcsolatainkra, az értékességünkre, az önbecsülésünkre és önmagunk szeretetére, elfogadására is komolyan rányomja a bélyegét.

Viszont nem lehetetlen a kilépés ezekből a jó kis ördögi körökből, és ehhez szeretném megmutatni neked az utat az „Élvezd a benned élő Nőt” Online Mesterkurzusomban, ahol gyakorlati eszközöket kapsz ahhoz, hogyan tudod megtenni ezeket a kiugrásokat és valóban a megújulást választani a további szenvedés, a vágyaid, álmaid halogatása helyett. Hisz minél tovább pörgeted magad a szenvedős áldozatszerepben, annál inkább eltolod magadtól amire valóban vágysz!

Megújulás-2

A mostani energiák pedig a cselekvést, az előrehaladást, a múlttal való szembenézést és kitisztítást, és a radikális változást támogatják. Nincs időnk tovább a múltban ragadt állapotban maradni!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy végre élvezd azt, hogy NŐ vagy!

Itt tudsz jelentkezni a Mestekurzusra:

http://empressco.online/elvezd-a-benned-elo-not-4-hetes-online-mesterkurzus/

Girisha Andrea Steigler

orgazmus coach, trauma- és gyászspecialista

A Tudatos Nő Akadémia alapítója

Elérhetőségek:

Web:

https://www.tudatosnoakademia.hu/

http://empressco.online/andi-gyonyorteli-svedasztala/

https://girisha-andrea.com/

Facebook:

https://www.facebook.com/tabumentesgirishaandrea

Női Facebook csoport:

https://www.facebook.com/groups/173534154100640

Mit jelent számodra a megújulás? Ismerd meg azokat a szokásokat, mintákat és hiedelmeket, amelyek közted és az igazi újjászületés között állnak.

Ez is érdekelhet még

Halál és enegedés
Egészség, test-lélek-szellem

Halál / elengedés

Vajon el tudjuk fogadni valaha a halál rejtélyes természetét kegyelemmel? Elgondolkodtató cikkünkben a halandóságot és az elengedést járjuk körül.

Tizenkilencre lapot húzni
Igaz történet alapján

Lapot húzni tizenkilencre

Tarts velünk ezen az érzelmes utazáson az emlékek útját járva, ahol egy sajátos megközelítésben teszünk sétát a múlt erdejében.

#novagyokmagazin