Nők, Édesanyák az ÖNismeret útján…

Picture of Takács Timi

Takács Timi

Női Mentor, Kreatív és Művészeti vezető

Cikk megosztása

Több hónapos megfeszített munka után sok minden letisztult bennem… Tűpontosan látom, hogy mi a küldetésem, és szeretném ezt megosztani Veled is kedves Olvasó!

A munkám során az elmúlt években több száz Nővel, Édesanyával beszéltem. Azt tapasztaltam, hogy legtöbbjükből kiveszett az életkedv, életöröm, képtelenek az életüket irányítani, külső és belső sivárságban léteznek, elszakadva úgy a külvilágtól, mint a belső világuktól, amely sérülésekkel, kudarcokkal, feldolgozatlan traumákkal van teli, s amelyekből félig tudatosan, félig tudattalanul menekülnek.

A kezdeti időkben mélyen érintettek a tragikus emberi sorsok. A rendszeres segítő beszélgetések alkalmával az empátia, a szeretet, az odaadás és a segíteni akarás egyre erősebb lett bennem. Szenvedésüket, zaklatott, depresszív lelkiállapotukat látva fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy még hathatósabb segítségre van szükség!

A saját életemhez fordultam segítségül. Végig vettem azokat az eszközöket, amelyek segítettek a saját traumáim feldolgozásában, amelyek kiutat mutattak és fénnyel telítették meg a sötét napokat.  Azokat a gyakorlatokat, amiket saját magam is előszeretettel és sikeresen alkalmazok egy-egy krízis, elakadás során magamon és a segítő foglalkozásokon.

Ebből jött létre a saját módszerem, amely a Takács-Művész-Coaching© nevet kapta és hamarosan az első tanulóim is alkalmazni fogják a saját praxisukban.

Minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy lelki támogatást nyújtsak a művészeten, az alkotáson keresztül is, így mélyebbre tudj ásni, le a gyökerekig, hogy aztán tőből távolíthasd el azokat a problémákat, oda nem illő dolgokat, amiket szeretnél. A növekedés és kiteljesedés belső útjára hívlak, ahol levetkőzheted, az akár több évtizedes fájdalomruháidat és felveheted a királynőhöz illő köntöst. Te is királynőnek születtél, csak még lehet, nem tudsz róla. Nemes lelkű, fontos szerepet betöltő Nőnek, aki megérdemli az élet gyönyörűségeit és jogában áll minden nap szeretetben jelen lenni.

Valóban segíteni csak annak tudok, aki elérkezett arra a szintre, hogy tudjon segítséget kérni és be is tudja azt fogadni!

Ennek érdekében létrehoztam egy zárt csoportot, ahol művész-terápiás és megoldásfókuszú coaching gyakorlatokon keresztül dolgozzuk fel az életünk különböző elakadásait, hogy a végén egy kiegyensúlyozott életet élhessünk.

Ne aggódj, nem kell tudnod rajzolni, festeni ahhoz, hogy alkoss, hiszen a lényeg az alkotási folyamat és nem az esztétikum. A módszeremmel a tudatalattidból a mélyebb érzéseket hozzuk felszínre. Bizonyos életterületeken, akár generációs szinten tud működni.

Ezután ezt megdolgozzuk, feloldjuk, elfogadjuk vagy átalakítjuk, és elérjük a kívánt eredményt.

Amit általam kapsz:

  • Felismerés, döntés, cselekvés;
  • Ha szeretnéd, én leszek az az ember, aki útjelzőként megmutatja Neked, mi rejlik Benned!

Itt nálam:

  • Fókuszban az ÖNismeret, Traumaoldás;
  • Módszerem: művész-coaching és alkotás;
  • Szupervíziómat Murányi Edina gyermek- és felnőtt ESP Traumapszichológus és szakoktató végzi (https://charminside.hu)

Amennyiben Te is szeretnél részese lenni a posztjaim által nyújtott tudásnak, és ezáltal fejlődni, saját magadon dolgozni, várlak az új, zárt csoportomban, (kérlek válaszolj a kérdésekre, csak úgy tudlak beengedni):

Alkotó Anyu – traumán túl – önismeret és alkotás

Kérdezz bátran, hozz témákat, kezdeményezz beszélgetést!

Ha pedig egyénileg szeretnél magadon dolgozni keress bizalommal itt:

 

Várlak szeretettel a gyógyulásod szolgálatában!

Szeretettel a Te Lélekemelőd:

Takács Timi                                                 

Női Mentor, Kreatív és Művészeti Vezető

Elérhetőségeim:

https://alkotoanyu.hu/coaching/

alkotoanyu@gmail.com

Elveszettnek és bizonytalannak érzed magad a világban? Így veheted nőként és anyaként kezedbe az életed irányítását, és találhatod meg a belső békédet az önismeret segítségével.

Ez is érdekelhet még

Handulat
Önismeret

Hangulat

Vajon létezik, hogy mindig vidám és boldog legyen valaki? Mit tehetsz, ha néha szomorú és boldogtalan vagy? Hogyan tudod kihozni a legtöbbet ebből?

Újjászületés
Egészség, test-lélek-szellem

Szerinted hányszor élünk?

Hasznos-e és hogyan lehetséges a korábbi életeket feltárni? Olvasd el, hogy a múlt feltérképezése hogyan segíthet a jelen életed megértésében.

#novagyokmagazin