Megtartani, vagy elvetetni?

Picture of Niczmann-Keresztes Alexandra

Niczmann-Keresztes Alexandra

Belső utazás kísérő, családállító

Cikk megosztása

Fontos és nehéz témát választottam mára. A nem kívánt gyermekét. Tudjuk, hogy egy nő két dologért képes bármit megtenni: azért, hogy legyen gyereke és azért, hogy ne. Nézzük, hogy melyik döntés milyen hatást gyakorol a családi energiára.

Vegyük először az abortusz lehetőségét. Az abortusz energetikailag egy gyilkosság. Bár a magzat kívülről még nem látszik – hiszen az anyuka pocakja nem nőtt még meg miatta –, bizony a kis szíve már ver, mire észlelik őt. Ez eredményezi azt, hogy bármennyire racionális is a szülők döntése a nem kívánt terhesség megszakításáról, az anya tudatalattijában súlyos bűntudat hagyja lenyomatát a beavatkozás után, ami bizony önsorsrontást is eredményezhet. Emellett hat az abortuszt követő első gyermek tudatalattijára is, aki azzal a tudatalatti programmal születik a világra, hogy „azért élek, mert ő meghalt”, ami szélsőségesebb esetben akár depressziót, halálvágyat is eredményezhet. Végül, de nem utolsósorban a többi, később érkezett gyermekre is hat tudat alatt, hiszen lényegében nincsenek a helyükön (a második élő gyermek valójában energetikailag a harmadik, és így tovább), amely megtapasztalást gyakran meg is élik az életükben.

Nézzük most a másik lehetőséget, amikor vallási, vagy bármilyen egyéb megfontolásból a pár úgy dönt, hogy megtartja a nem kívánt gyermeket. Jobb esetben a várandósság előrehaladtával megbékélnek a helyzettel és talán még el is kezdenek örülni a csemetének. A magzat azonban a tudatalattijában eltárolja a prenatális (azaz az anyaméhben töltött időszak) teljes lenyomatát, azaz benne él a szülei első gondolata: „nincs szükség rád”, amely kihat az egész életére. A nem kívánt gyermek megtartása esetén a súlyosabbik helyzet az, amikor világra hozza ugyan őt az anyukája, de aztán nevelőszülők nevelik fel, így teljesen elszakad valódi gyökereitől. Ilyenkor a felnőtté vált gyermek nem tudja igazán otthon érezni magát sehol, hiszen akik nevelték sem az ő valódi szülei voltak. Arról már nem is beszélve, hogy az állami gondozásba, illetve nevelő szülőkhöz került gyermekeket általában mennyi bántás, abúzus éri. Gyakran azonban ugyanígy bántalmazottá válhat sajnos az a kicsi is, akit eredetileg nem akartak, mégis megtartottak, és fel is neveltek a szülei.

Jól látható tehát, hogy a nem kívánt terhesség az az eset, amikor nincs jó választás. Kisebb-nagyobb mértékben ez a helyzet mindenképpen megteremti fájdalmas lenyomatát a családi energiában.

Mégis miért írtam akkor meg ezt a cikket? Nem azért, hogy mindenkinek feltépjem a sebeit, aki valaha ilyen cipőben járt! Éppen ellenkezőleg: szeretnék rávilágítani, hogy a fenti esetek mindegyikének lelki hatása feloldható és gyógyítható a családállítás módszerével!

Szívből ajánlom, kedves Olvasóm, hogy amennyiben megérintettek a soraim, akkor lásd meg, hogy dolgod van a témával. Az abortusz lenyomata is tökéletesen gyógyítható energetikailag, a nem kívánt, mégis megszületett gyermek lelkivilágán is rengeteget segíthet egy ilyen program, ahogyan pontosan emiatt fontos a más családnál felnőtt gyermek energetikai „helyrerakása” is. Soha ne feledd: mindenre van megoldás, csak ne söpörd a szőnyeg alá a problémát!

Namasté,

Szandra

Belső utazás Szandrával
A nem kívánt terhesség megtartása vagy megszakítása nehéz döntés lehet. Milyen hatást gyakorol a család energiájára mindez akár generációkon keresztül is?

Ez is érdekelhet még

férfi és nő
Párkapcsolat

Napindító…

Fedezd fel az igazi férfi tulajdonságait, amelyek megkülönböztetik őt másoktól. Tudd meg, mi kell ahhoz, hogy meglásd és megszeresd.

#novagyokmagazin