Megengedés nap

Picture of Kiss Viktória

Kiss Viktória

Szívfonal Teremtő Mentor és Megengedés Állító

Cikk megosztása

Mostanában gyakran hallani mindenfelé a következő szavakat: „minden rendben, ha megengeded”, „csak engedd meg”, „engedd el”, „engedd be”. Én is sokszor írom le, hiszen nagyon fontosnak tartom a fejlődésben.

De vajon ez olyan könnyű?

Igen, valójában nagyon könnyű elengedni. Egyszer valaki demonstrálta nekem: egyszerűen elejtett előttem egy papírlapot. Ennyi.

Lenne…, ha erre lennénk kondicionálva, nem pedig a szenvedésre, ragaszkodásra, agyalásra. Ha úgy nőnénk fel, hogy megtanulunk folyamatos kapcsolatban lenni önmagunkkal, az érzéseinkkel. De nem így van. Ezért nehéz elengedni, megengedni. Egyáltalán engedni az akarás, kitalálás helyett. Mert az nem biztonságos, abból még akármi is lehet. Ami ijesztő…

Egy körben beszélgettünk arról, hogy milyen fantasztikus, támogató programot hozott létre egyik társunk, amelynek értéke felbecsülhetetlen az eredményhez képes, amit segít elérni. Ha tengelyben van és össze van kapcsolódva a szívével, ezt ő is tudja, meditációiban látja, hogy fürtökben érkeznek hozzá segítségért, és ő boldog, hogy csinálhatja azt, amit imád, méltó díjazás ellenében.

Mégis, a beszélgetés azzal indult, hogy esetleg meg kéne nyirbálnia a programot és olcsóbban adni, mert… Persze jöttek a fejből érkező, teljesen „reális” magyarázatok. Amivel ugye csak az a pici gond van, hogy ezeknek semmi köze nincs a valódi lehetőségekhez, ezeket a félelmei, hiedelmei, korlátai, múltbéli tapasztalatai mondatják vele. Ezek pedig pont nem azon a rezgésszinten tartják, ahol össze tud találkozni a megoldásokkal és az álma megvalósulásával.

Persze, ha újra visszakerül a szívkapcsolatba önmagával és az Univerzummal, és beleengedi magát abba, amit a lelke mutat, és megtartja ezt a rezgésszintet, ott megszűnik az agyalás, nincsenek kérdések és félelmek. Ott csak az áramlás van és a lehetőségek tárháza.

A másik beszélgetés arról szólt, hogy egy kedves barátom találkozott élete szerelmével. Érzi, mélyen legbelül bizonyosan tudja, hogy nagyon mély, régi kapcsolat van köztük, amit aggyal, szavakkal nem is tud megmagyarázni, és ők összetartoznak. Mégis, ha megadja magát a rossz tapasztalatoknak, félelmeinek, akkor rengeteg kifogást fel tud hozni elméből, hogy miért nem kellene belemennie a kapcsolatba, miért nem lenne jó, az ismerősök, családok, barátok is mind azt mondják, hogy…

Miközben megvan benne az ezer százalékos érzés arról, hogy mit szeretne élni, de a sok negatív gondolatával, elmés tettével és rengeteg kételkedésével egyre csak késlelteti mindezt.

Megengedés állítás

És te? Hányszor szeretted volna otthagyni a munkahelyedet, hogy végre ahhoz kezdj, amit a szíved mélyén érzel, amit szeretsz és teljes lelkeddel szeretnél csinálni? Hányszor szerettél volna belevágni valami újba, ismeretlenbe? Hányszor érezted már, hogy ezt vagy azt meg kellett volna tenned akkor, amikor olyan erős volt a belső késztetés rá.

És megtetted??? Vagy inkább elhessegetted az érzést, megmagyaráztad magadnak, miért nem lenne jó, miért nem sikerülne…

Ha kapcsolódsz önmagadhoz és az Univerzumhoz, egyértelműen érzed, látod, hogy mi a te utad, és azt is, hogy meg tud valósulni minden, mindenki legnagyobb javára.

De a hétköznapokban mégis ott a rengeteg kétely benned, valóban jól érzed-e, működik-e, mi lesz, ha így meg úgy lesz, mit fognak szólni… és még sorolhatnám.

Ha nem tartod magadat magas rezgésszinten a hétköznapokban, nem hiszed el, állandóan megkérdőjelezed magad, az álmod, az utad, akkor bizony egyre távolabb kerül, hiába teszel meg „mindent is” a fizikaiban érte.

A kulcsa mindennek a MEGENGEDÉS. Megengeded-e magadnak a vágyakozást, hogy elhidd amit érzel, hogy megbízz magadban, és hogy hagyd, hogy minden meg is valósuljon???

Ha úgy érzed, rólad is szólnak ezek a sorok, és nem tudod, hol is kezdhetnéd el, segíthet a Megengedés Állítás folyamata.

Itt egész nap az áramlásban vagyunk, láthatod a saját szemeddel és tapasztalhatod az érzékszerveiddel, milyen érzés, ha belekerülsz ebbe az állapotba és hagyod, hogy a helyzetek köréd rendeződjenek. Az a tapasztalás, hogy lehetséges, és az, hogyan érheted el, segít kitartani a hétköznapokban is, ha jönnének a kétségeid.

A következő időpont: 2023. 05.13. szombat 10-18.

Az esemény linkjét itt találod:

https://www.facebook.com/events/206025818689115/?sfnsn=mo

Jelentkezés: vikiszivfonal&gmail.com

Várlak szeretettel:

Kiss Viktória

Szívfonal Teremtő Mentor és Megengedés Állító

https://www.facebook.com/viki.kiss.904/about

https://www.facebook.com/groups/6050346528348887/

Te is hallottad már: "Csak engedd meg..."? Ha az olyan könnyű volna... De mégis, hogyan lehet könnyebb? Gyere el erre a napra és tapasztald meg!

Ez is érdekelhet még

Szeretet
Önismeret

Honnan tudhatom, hogy szeret?

Olykor bizony elgondolkozunk azon, hogy a másik ember szeret-e bennünket. Vajon honnan tudhatod, hogy van-e valódi kapcsolódás köztetek?

Boldog pár gyomlál
Párkapcsolat

Gyomlálás…

Kétfajta embertípus létezik. Te vajon melyikhez tartozol? A te viselkedésed mit tükröz? Sosem késő tenni önmagadért és a párkapcsolatodért…

#novagyokmagazin