Elmélkedés anyák napja előtt…

Picture of Takács Timi

Takács Timi

Női Mentor, Kreatív és Művészeti vezető

Cikk megosztása

Mi kell a Nőnek?
Megértés. Elismerés. Biztonság.
 
Rendben, de 2023-ban ez szinte nulla szinten van jelen, mind a munkahelyeken, mind a családi kötelékekben. Nem tudja a Nő feltétlen, mit csináljon, és főleg azt nem, hogyan csinálja, hogy megértsék, elismerjék és biztonságban érezze magát.
 
Pedig a Nő erre született.
 
Így tud növekedni, kiteljesedni, alkotni, újra- és újraszületni, melegséget adni, termékeny lenni, bőségben lenni, megőrizni a bájosságot-, a csábító tüzet, amit képvisel.
 
Női mentor vagyok, mert én is Nő vagyok.
Amióta felébredtem, „újrafestettem” magam, azóta én is tudom, mire van szükségem, mit szeretnék és hogyan teremtsem ezt meg. Az ébredés óta, minden nap dolgozom rajta, mert azt tapasztalom, hogy nem csak segít megőrizni, amit azóta felépítettem, hanem igényem is van, hogy gyakoroljam ezt az életszemléletet.
 
3 fiú édesanyja vagyok, a méhem gyümölcsei tanítanak engem, én pedig a társuk vagyok ebben és szüntelenül tanítjuk egymást. Hiszek abban, hogy az alkotás által képes vagyok “látni” téged, az eszközeim segítségével pedig “láttatni” a valódi önmagad.
Nem hagyományos önismereti útra invitállak!
 
A növekedés és kiteljesedés belső útjára hívlak, ahol levetkőzheted az akár több évtizedes fájdalomruháidat és felveheted a királynőhöz illő köntöst. Te is királynőnek születtél, csak még lehet nem tudsz róla. Nemes lelkű, fontos szerepet betöltő Nőnek, aki megérdemli az élet gyönyörűségeit, és jogában áll minden nap szeretetben jelen lenni.
 
3 hét a közös úton, 3 kép – ami a megtett utat jelzi -, és 3 fontos lépés, amit megtehetsz.
 
Felismerés, döntés, cselekvés.
 
Ha szeretnéd, én leszek az az ember, aki útjelzőként megmutatja neked, mi rejlik benned. Az utazás értéke kizárólag egy összegben teljesíthető, amely minden eszközt magában foglal, ami kell az úton. (A Magazin olvasóinak itt is jár a 10% kedvezmény).
A személyes szakmai szupervíziómban Murányi Edina segít, aki a nemzetközi Charm Inside Empraxis – Traumapszichológiai és Edukációs Központ vezetője, ESP traumapszichológus és szakoktató
Látogass el a weboldalamra bővebb információkért és jelentkezz még ma az utazásra!
 
 

Szeretettel a Te Lélekemelőd:

Takács Timi                                                 

Női Mentor, Kreatív és Művészeti Vezető

Elérhetőségeim:

https://alkotoanyu.hu/coaching/

alkotoanyu@gmail.com

Ünnepeld magad anyák napján, és csatlakozz hozzánk egy rendhagyó önfelfedező utazásra. Fedezd fel, ki vagy, hogy nőként igazán kiteljesedhess!

Ez is érdekelhet még

tandem kerékpár
Párkapcsolat

KerékPÁR

Te is úgy gondolod, hogy a párod a másik feled és együtt vagytok egy egész? De mégis, melyik feled Ő? Mi az, ami még ettől is jobban működik?

Belső utazás Szandrával
Önismeret

Tényleg ki kell szemtől szembe mondani?

Hogyan bocsáss meg a szüleidnek és találd meg a belső békét? Miért fontos a szembenézés, milyen előnyökkel jár és hogyan kezdj hozzá?

#novagyokmagazin