Hobbi / önmegvalósítás

Picture of Önmagunk mélyén

Önmagunk mélyén

Életvezetési tanácsadás

Cikk megosztása

Mindig is érdekelt a zene, vagy a kreatív dolgok, de a szüleid azt szerették volna, ha élsportoló leszel?

Egy általános példa egy hétköznapi problémára, ami képes olyan mértékű ellentéteket szülni, hogy családokat szakít szét. Ugye neked is ismerős az a mondat, ami egy szülőktől hangzik el a gyermeke felé: „Ne kövesd el azt a hibát, amit én!”

Mi ezzel a baj?

Csak annyi, hogy nem vagyunk egyformák. Minden szülő a legjobbat szeretné a gyermekének, és az ideális persze mindenkinek az lenne, ha a gyerekből orvos, ügyvéd vagy sikeres élsportoló lenne. A meg nem valósított szülői álmok, ugyebár…

De jó ez a gyermeknek? Valóban az a feladata? Valóban azokkal az adottságokkal és tulajdonságokkal rendelkezik, amik ezekhez segítik hozzá? Nem egyszerű döntés, hogy vezessük a gyermekünket ezen az úton, vagy hagyjuk szárnyalni…

Mi van, ha azt mondom, hogy mindkettő lehetséges?

Módszereinkkel meg tudjuk vizsgálni, hogy mi a gyermek feladata és milyen adottságokkal rendelkezik. Ha ezen információkat már tudjuk, akkor csak be kell helyezni az utolsó puzzle darabot – a stabil alapokra épülő, megfelelő szülői támogatást.

Önmagunk mélyén

www.onmagad-melyen.eu

onmagunk.melyen@gmail.com

Facebook: Önmagunk mélyén oldal

Fedezd fel ezzel a módszerrel, hogy hogyan tudod egyensúlyba hozni a szülői elvárásokat a saját egyéni vágyaiddal, hogy megvalósíthasd önmagad.

Ez is érdekelhet még

Padlóra kerül
Önismeret

Padló

Ha padlón vagy, megrekedtél és küzdesz az élet nehézségeivel, ne veszítsd el a reményt. Hogyan vedd vissza az irányítást az életed felett?

Ötös lottó
Egészség, test-lélek-szellem

Ötös lottó

Te szeretnéd megnyerni az ötös lottót? Van más út is a szabad élethez, mint a nyereményre várni. Merre van a kiút a taposómalomból? Indulj el te is!

#novagyokmagazin