Házasság / válás

Picture of Önmagunk mélyén

Önmagunk mélyén

Életvezetési tanácsadás

Cikk megosztása

Napjainkban nevezhetjük ezt a témát akár különlegesnek is. Amíg régebben a házasság már szinte kötelezettség volt, manapság aligha találni pár olyat, ami az erkölcsi alapokra helyeződik.

Melyek azok az okok, amelyeket a leggyakrabban hallunk ezzel kapcsolatban?

Gyakori az a válasz, hogy így könnyebb hitelt felvenni, vagy mert már olyan régóta együtt vagyunk, vagy anyu és apu azt szeretnék, esetleg mert gyermekvállalás van a dolog mögött.

De mi hiányzik itt?

A szerelem, az elkötelezettség és az a megfoghatatlan fogalom, ami a szerelemnél is erősebb. A szeretet és a kötődés.

És mi történik, ha nem működik?

Erre is lenne egy egyszerű összehasonlításom: Mit csináltak a nagyszüleink, ha elromlott a tévé? Felcsapták az Aranyoldalakat (telefonkönyv) és felhívtak egy szerelőt, aki megjavította.

Mit teszünk ma?

Irány a műszaki áruház, és veszünk egy újat, a régi pedig a kukában végzi.

De mi is a házasság, és miért van fontos szerepe az életünkben?

Egy szóval a házasság az felvállalás. Felvállalom a másikat, elfogadom úgy, ahogy van, és megosztok vele mindent, ami az életemben jelen van.

Tudtad, hogy a házasságotok dátumának fontos mondanivalója van?

Az egyik módszerünkkel  pontosan meg tudjuk mondani, hogy mi az, és bizony sok esetben ez segít ebből az új fókuszból új alapokra helyezni a házasságot, ezáltal pedig „megmenteni” azt és magatokat. Keressetek bátran, ha ezzel kapcsolatban kérdésetek van!

www.onmagad-melyen.eu

Onmagunk.melyen@gmail.com

A szerelem és az elkötelezettség szerves részei a sikeres házasságnak. De mi történik, ha mégsem működik? Mit tegyél, hogy helyrehozd?

Ez is érdekelhet még

Asztrológiai előrejelezés a 16. hétre
Asztrológia

Asztrológiai előrejelzés a 16. hétre

Az asztrológiai előrejelzéssel betekintést nyerhetsz az előtted álló hétbe. Ismerd meg részletesebben, hogy egy produktív időszak részese lehess!

#novagyokmagazin