Asztrológiai előrejelzés a 16. hétre

Picture of Burinda Veronika

Burinda Veronika

Asztrológus, író, önismereti tréner

Cikk megosztása

Ez a hét remek alkalom a számvetésre és a meglévő kapcsolatok megerősítésére, mind másokkal, mind önmagaddal. Különösen hasznos lehet ez a hét arra, hogy elgondolkodj azon, hogyan tudnád jobban képviselni az igényeidet és az érdekeidet a különböző helyzetekben.

Lehetőséged adódhat arra is, hogy visszatekints azokra a tervekre vagy célokra, amelyek még nem valósultak meg – érdemes megfontolni olyan stratégiákat, amelyek segítenek megszilárdítani a feléjük való haladást, miközben elkerülöd az olyan új utakat, amelyek eltérhetnek az eredetileg tervezettől.

Emellett használd ki bölcsen ezt az időt, és ha jelen vannak az életedben olyan kapcsolatok, amelyek nem produktívak, most lezárhatod ezeket is, ha szükségesnek érzed.

Ez a hét tökéletes alkalom arra, hogy használd az intuíciódat, és fektess be a tanulásba. Emellett érdemes lehet kreatív tevékenységeket végezned, valódi érzelmi kapcsolatokat kialakítanod a környezeteddel, együttműködni vagy segíteni egy barátodnak – mindezt úgy, hogy közben óvatos maradsz az esetleges hatalmi harcokkal szemben.

Küzdd le a szorongás érzését azzal, hogy elgondolkozol azon, hogy mi az, ami figyelmet igényel még benned; legyen ez egy lehetőség a belső fejlődésre! Keress örömöt és élményt a természetben is; menj el kirándulni vagy kertészkedni anélkül, hogy a külső hatásokból eredő viták miatt aggódnál.

Az asztrológiai előrejelzéssel betekintést nyerhetsz az előtted álló hétbe. Ismerd meg részletesebben, hogy egy produktív időszak részese lehess!

Ez is érdekelhet még

Masszázsterápia
Egészség, test-lélek-szellem

Tavaszi megújulás a masszázs által

Hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni a testünk állapotát. Mit szólnál, ha neked csak feküdnöd kellene egy-egy órát, a tested pedig megújulna?

Ötös lottó
Egészség, test-lélek-szellem

Ötös lottó

Te szeretnéd megnyerni az ötös lottót? Van más út is a szabad élethez, mint a nyereményre várni. Merre van a kiút a taposómalomból? Indulj el te is!

#novagyokmagazin