Élj a testedben!

Picture of Tácsik Gabriella

Tácsik Gabriella

Woman&body coach

Cikk megosztása

Korábbi írásomból megtudhattad, hogy ha nincs meg a kapcsolat a tested és közted, akkor nem ismered fel a tested jelzéseit!

Most arról szeretnék neked írni, hogy miért, hogyan szakadhatott meg a kapcsolatod a legintelligensebb „jelzőberendezéseddel”!

Ez a jelzőrendszer csak a tiéd! Csak rád jellemző reakciókkal bír! Persze megnyugtatlak, hogy van hasonlóság a többiekhez, de a te reakcióid egyediek, hiszen az eddigi életed is egyedi! A saját megéléseid alapján reagál a tested! Vannak szituációk, amikre te érzékenyebb vagy, míg a másik ember észre sem veszi azt a helyzetet, simán elkerüli a figyelmét.

Szóval miért is szakadhatott meg a kapcsolatod a testeddel?

A mai világban igen intenzív, pörgős életet élünk, így a fókuszunk teljesen máshol van szinte minden pillanatban. Rengeteg információ vesz körül téged is az internet világában. A legtöbb ember a testét csak használja, helyesebben kihasználja! Vagyis inkább kizsákmányolja!

Azt hiszed, jogod van ahhoz, hogy minőségi figyelem nélkül kizsigereld a testedet és ennek még következmény sem lesz? Hát tévedsz! A figyelmed – fókuszod – teljesen máshol van. A halmozott információtömegen! A közösségi médián, a következő tárgy megszerzésén, a következő pénzösszeg megszerzésén… Közben a tested meg szenved, sorvad, kínlódik, mert nem szánsz rá időt! Amikor nincs meg a kötelék köztetek és jönnek a betegségek, akkor ott sérül az önbizalom, önbecsülés és önértékelés is. Veszélyes játékot űzöl a testeddel!

Szóval, miért és hogyan szakadt meg a kapcsolatod a testeddel?

Röviden fogalmazva azért, mert csak rohansz és nem figyelsz rá, kiszipolyozod, kihasználod! Most szólok, hogy abban a testben kell leélned a földön az életed, amiben most olvasod az írásomat! Szóval szentelj neki minőségi figyelmet, hogy észrevedd, mit szeretne jelezni számodra!

Amennyiben szeretnéd megjavítani a kapcsolatodat a testeddel, jelentkezz be hozzám egy díjmentes konzultációra! Megvizsgáljuk, hogy milyen a jelenlegi helyzeted! A konzultáció nem kötelez semmire!

Tácsik Gabriella

Woman&body coach

Facebook: Thara Tánciskola

Várlak szeretettel Facebook csoportomban:

Női önértékelés és önbecsülés fejlesztés

Bekerülés a kérdések megválaszolásával lehetséges!

Nem találod a kapcsolatot önmagaddal? Hogyan térhetsz vissza a helyes útra? Ismerd meg a figyelem erejét és alakíts ki egészséges kapcsolatot a testeddel!

Ez is érdekelhet még

Pihenőidő
Egészség, test-lélek-szellem

Nehezen adsz pihenőidőt magadnak?

Te is azt gondolod, hogy nőként mindig meg kell felelned minden szerepben? Miért lesz hátrányos számodra, ha mindenkire figyelsz, csak magadra nem?

#novagyokmagazin