A NŐ és a testtudatosság

Picture of Tácsik Gabriella

Tácsik Gabriella

Woman&body coach

Cikk megosztása

A tested és közötted lévő kapcsolat megléte segít téged az életben való eligazodásban is, ebből következik, hogy több témában is szükséged van a tested ismeretére!

Amikor azt írom, hogy jó, ha ismered a tested, akkor nem arra gondolok, hogy lenézel és látod, tudod, hogy az a te tested! Még csak nem is arra, hogy tudod azt, hol a térded és a könyököd! De igazából arra sem, hogy tudod, hol van a szíved, a májad, a léped… Persze ezek ismerete is fontos.

Inkább arra gondolok, hogy ismerd fel, amikor „szól” neked, hogy ez nem oké, ismerd fel, hogy a benne lévő feszültség mikor, hol, hogyan jelenik meg.

A vészjelzés milyen „érzésben” jelenik meg!

Te ismered ezeket az érzeteket?

Vagy például a tested ismerete szükséges ahhoz is, hogy felismerd a megérzéseidet, valamint ahhoz is, hogy tudd, hogy éppen a saját gondolatod van a fejedben, vagy egy információt kaptál egy szituációhoz, feladathoz.

Szeretném, hogy tudd, van még egy téma, egy nagyon fontos téma, ahol szükséged van arra, hogy mélyen ismerd azt a testet, amiben élsz! Ez a téma az önbizalom, önbecsülés, önértékelés!

Miért fontos ehhez a területhez a tested ismerete? Azt a következő írásomból fogod megtudni!

Amennyiben szükséged van segítségre a tested megismeréséhez, keress bizalommal!

Tácsik Gabriella

Woman&body coach

Facebook: Thara Tánciskola

Várlak szeretettel Facebook csoportomban:

Női önértékelés és önbecsülés fejlesztés

Bekerülés a kérdések megválaszolásával lehetséges!

Hogyan építsd a testtudatosság fejlesztésével az önbizalmadat? Ha felismered a tested jelzéseit, az hogyan segít abban, hogy magabiztosabban navigálj az életben?

Ez is érdekelhet még

#novagyokmagazin