Bika Nő

Picture of Eideh Titanilla

Eideh Titanilla

ReBirth Mentor

Cikk megosztása

Ahogy az asztrológusok is mondják, beléptünk a Bika jegyébe. Mivel sok Bika jegyű van a kapcsolatom között, így arról a potenciálról írok, ami e jegy szülöttjeiben eddigi felfedezéseim által megvilágosodott.

Mint Bika NŐ, most megosztok veled kedves olvasó néhány kulisszatitkot.

A BIKA képes a teremtésre és a rombolásra egyaránt, erejénél fogva. Csak akkor lehet értékteremtő, ha összhangban van az univerzális renddel. A rend a természetes Énünk fejlődése, személyiségünk pozitív irányú kozmetikázása. A Bika jegyű temperamentuma dinamikus, ha lelkileg kiegyensúlyozott, és képes volt elengedni a múlt sérelmeit, a haragot, a dühöt.

Eddigi tapasztalatom azt mutatja, hogy mivel a BIKA NŐK természetüknél fogva dinamikus egyéniségek, éppen ezért türelmetlenek is lehetnek, és ha olyan emberrel hozza össze őket a sors, aki tőlük lassúbb, akkor hajlamosak arra, hogy elnyomják érzéseiket, ami egészségügyileg káros lehet. Jellemzően a tüdő és a máj energiarendszert érinthető tünetek, betegségek jelentkezhetnek. Ezen területek ápolása kötelező, ha szeretnéd a hízást, a csontrendszeri diszfunkciót, a bőrproblémákat és az allergiákat – csak hogy néhányat említsek – elkerülni.

Jómagam öltözéke is gyakran elüt az un. divattól, mert a Bika szereti a kényelmeset.

A munkámban is egy-egy szakértelemhez az eredeti forrást kerestem… Így van ez a mentál kozmetikánál és az egészségfejlesztésnél is. A Bika állhatatossága révén addig megy, amíg el nem éri a célját, persze gyakran elvakulhat… Nem látja a fától az erdőt… és bumm, felrúgja az előtte lévő akadályt…

De jó hírem van: megtanulhatja – hiszen én is megtanultam, sőt tanítom is – azt a kommunikációt, amivel kifejezheti érzéseit, és mégsem ártalmas.

Dr. W. Schüssler adta meg sok kérdésemre a választ a forrásra. Azt kerestem, mi az, ami anyagi, szellemi, fizikális, spirituális és mentális szinten egyaránt segítheti az embert. Szerencsére kb. 200 évvel ezelőtt rendszerbe foglalta azt az 5000+ éves tudást a Doktor Úr, ami zseniálisan segíti a nyugalomra, bőségre, szépségre, egészségre, anyagi biztonságra törekvő embert.

A Bika Nő szereti az ínyencségeket, különlegességeket, amely a szakmájában is megnyilvánulhat, vagy az otthonban, például a főzésben, illetve az otthon szépítésében.

További ínyencség a Schüssler sejt sók és a Hagyománys Kínai Orvoslással való egyezőség. Mégpedig kutatásaim alapján arra a megállapításra jutottunk egyik HKO specialistával, hogy mindkét rendszer  az emberi szervezet legkisebb egységét stimulálva, ingerelve törekszik a gyógyulásra sejtszinten. Mindkét rendszer felgöngyölíti, hogy egy betegségtünet mely sejteket, pontokat, szerveket érintheti, és azon energiákkal dolgozik.

Mint Bika Nő, soha nem voltam képes a tömeget utánozni, mindig valami eredetit, igazat, valóságosat kerestem.

Ha bármelyik téma megérintett és úgy érzed, hogy rendet raknál az életedben, keress bátran, a https://titanillaeideh.com/ oldalon megtalálod a programjaimat.

Jócskán beléptünk már a Bika jegyébe. Most megosztunk veled néhány kulisszatitkot arról, hogy milyen is egy Bika Nő.

Ez is érdekelhet még

Mi kell a nőnek
Önismeret

Elmélkedés anyák napja előtt…

Ünnepeld magad anyák napján, és csatlakozz hozzánk egy rendhagyó önfelfedező utazásra. Fedezd fel, ki vagy, hogy nőként igazán kiteljesedhess!

Megengedés állítás
Önismeret

Megengedés nap

Te is hallottad már: „Csak engedd meg…”? Ha az olyan könnyű volna… De mégis, hogyan lehet könnyebb? Gyere el erre a napra és tapasztald meg!

#novagyokmagazin