Asztrológiai előrejelzés – 17. hét

Picture of Burinda Veronika

Burinda Veronika

Asztrológus, író, önismereti tréner

Cikk megosztása

Ezen a héten lényegi szerepet játszik az érzelmi stabilitás fenntartása és az értékek meghatározása. Ezért ez a hét arra késztet minket, hogy támogassunk másokat, főként a családban és közösségében, hiszen ez jelentősen elősegíti életünkben a stabilitás létrehozását.

Az önismeret fontossága továbbra is egyre növekszik, nagy felismeréseink lehetnek, és ez által pozitív változások indulhatnak el az életünkben. Fontos szerepet kap a gyakorlatiasság, a józan és átgondolt döntések meghozatala, például az értékrendünkkel és a pénzügyeink kezelésével kapcsolatosan. Ez az időszak alkalmas az újragondolásra, a javításra, a reformokra és ha szükséges a tanulásra is.

A családi ügyek, a gondoskodás és a valódi együttműködés lehetősége is előkerülhet ebben az időszakban. Ezen a héten az érzelmileg nyitottak könnyebben kapcsolódnak más emberekhez és önmagukhoz is. Az érzelmi instabilitás problémát jelenthet azok számára, akik nem tudnak megbirkózni vele, és mindez konfliktusokat generálhat. Ez azonban egy nagyszerű lehetőség lesz arra, hogy jobban megismerjük és elfogadjuk önmagunkat.

Az időnk nagy részét általában munkával töltjük, ezért fontos, hogy hagyjunk időt a kreativitásunkra és saját magunkkal való törődésre. Az alkotás és a művészet lehetőséget ad a saját minták, hitrendszer beazonosítására és arra, hogy megtaláljuk helyünket a világban. Az érzelmi stabilitás és az értékek meghatározása alapot képeznek mind életünk hátralévő részére, mint az „utókor”, utódaink számára.

Összességében

  • az önismeret,
  • a gyakorlatiasság és
  • a józan döntések meghozatala meghatározóak lesznek ezen a héten. 

A kreativitás lehetőség ad a személyes gyökerek és minták felkutatására, míg a tanulás és az együttműködés segít a stabilitás megteremtésében.

A héten bátran nézzünk szembe az akadályokkal, és járjunk nyitott szemmel, ne féljünk rálátni önmagunkra sem, hogy életünk minden területén javulást érhessünk el.

A megoldatlan érzelmek feszültséget okozhatnak ezen a héten, de szánj időt a kreativitásod felfedezésére! Találd meg a stabilitást az előrejelzés által.

Ez is érdekelhet még

Bika jegy
Asztrológia

Termékeny hónap – A Bika jegy ereje

Fedezd fel, hogyan használhatod a Bika jegy energiáit önbecsülésed növelésére, a jólét, a bőség és a másokkal való kapcsolat megnyilvánulására.

#novagyokmagazin