Asztrológiai előrejelzés – 18. hét

Picture of Burinda Veronika

Burinda Veronika

Asztrológus, író, önismereti tréner

Cikk megosztása

Ezen a héten fontos az észszerű döntéshozatal és a lezárásra váró kérdések rendezése. Az önvizsgálat és az értékrendi priorizálás segítségünkre lehet ebben. A múlt feldolgozása létfontosságú lehet, beleértve az „örökségünket képező” sérüléseket is. Az erősödő félelmeinkkel szembeni küzdelemben bonyolult helyzetekkel szembesülhetünk, de az újjászületés és a szabadság új lehetőségeket kínálhat. Régóta fennálló problémákra is megoldásokat találhatunk, de ezekhez lehet, hogy további meglepetések és fordulatok vezetnek el végül.

Az előrejutás érdekében ki kell lépnünk a komfortzónánkból is. Ebben az időszakban fontos lesz a gondoskodás és a segítőkészség mind a szűkebb, mind a tágabb környezetünkben. Lehetőségünk lesz a felújításra és renoválásra, amit már régebb óta halogatunk, most belekezdhetünk.

Ezen a héten az érzelmeinkre is érdemes odafigyelnünk, és igyekeznünk kell a megfelelő stabilitást megtartani ahhoz, hogy elérjük a céljainkat vagy legalább a kezdő lépéseket meg tudjuk tenni azok felé.

A mélyből feltörő felismerések, blokkok elégedetlenséget okozhatnak, amelyek hatalmi harcokba torkollhatnak. Ezért fontossá válik a kapcsolatok ápolása és az érzelmi biztonság előtérbe helyezése. A kapcsolataink azonban ezen a héten csalódásokat, félreértéseket rejthetnek magunkban és szükségszerű választás elé kerülhetünk.  

A hét egyik fő témája életünk szinte minden területén a biztonság – birtoklás és az elengedés – megtartás lesz. Ha elveszítjük a stabilitásunkat, az szükségszerű változtatáshoz fog vezetni.

Használd fel ezt az időszakot arra, hogy befelé tekints a kapcsolataid által, és amit el kell engedned, le kell zárnod, azt tedd meg, hogy az új dolgoknak a tavasz kiteljesedésével legyen helyük bekerülni az életedbe.

Ehhez számtalan segítséget és módszert megtalálhatsz közösségünkben.

Használd a heti asztrológiai előrejelzésedet, hogy nagyszerű döntéseket hozz, és rangsorolni tudd a fontos dolgokat. Mire ügyelj ezen a héten?

Ez is érdekelhet még

Szeretet
Önismeret

Honnan tudhatom, hogy szeret?

Olykor bizony elgondolkozunk azon, hogy a másik ember szeret-e bennünket. Vajon honnan tudhatod, hogy van-e valódi kapcsolódás köztetek?

#novagyokmagazin