Barátok

Picture of Önmagunk mélyén

Önmagunk mélyén

Életvezetési tanácsadás

Cikk megosztása

A mai cikkünkben az emberi kapcsolatok egyik leghangsúlyosabb részével, a barátokkal fogunk foglalkozni. Vannak emberek, akiknek a barátkozás könnyen megy. Könnyen nyitnak mások felé, állandóan körbeveszik magukat a barátaikkal, ápolják a kapcsolataikat.

Vannak olyanok, akik ezt szintén megvalósítják, de a barátaikat inkább csak haveroknak, vagy „cimbiknek” hívják, és bár látszólag minden rendben ezekkel a kapcsolatokkal, mégis egyedül érzik magukat, és tudják, hogy senkire nem számíthatnak ezek közül az emberek közül, ha tényleg nagy a baj.

És van az a kategória, akik képtelenek – vagy csak nagyon nehezen tudnak – nyitni mások felé, vagy megbízni másokban, ezáltal nincsenek, vagy csak alig vannak barátaik.

Milyen okokat nevezhetünk meg ezen a területen, és milyen módszerekkel nézhetünk ezekre rá?

  • Első körben azzal kezdeném, hogy érdemes megismerni önmagunkat. Mi az érdeklődési körünk? Ez akár a sorsfeladatunkkal is összefügghet. A születési dátumunkból sok hasznos információt tudhatunk meg, amelyek segítenek megérteni önmagunkat.
  • Érdemes megvizsgálnunk azt is, hogy milyen energetikai adottságokkal és tulajdonságokkal születtünk? Szintén a születési dátumunkból elkészíthető a „kronobiológiai térképünk”, ami szintén nagyon sok megértést adhat önmagunkról és a másokkal való kapcsolódásainkról.

Ha önmagunkkal tisztában vagyunk, akkor azt is megérthetjük, hogy miért működnek, vagy éppen nem működnek a kapcsolataink.

Ha ebben a témában elakadásod van, annak számos egyéb oka is lehet, amit akár a családállítással, akár az ingás módszerrel is feltárhatunk és megoldhatunk.

Igény esetén keressetek bizalommal!

www.onmagad-melyen.eu

Onmagunk.melyen@gmail.com

Miért van az, hogy egyes embereknek könnyen megy a barátkozás, míg mások magányosak? Ha szeretnél barátokat, de nincsenek, mit kell tenned?

Ez is érdekelhet még

Masszázsterápia
Egészség, test-lélek-szellem

Két legyet egy csapásra – masszázzsal!

Oldd meg az elakadásaidat masszázzsal! Tudtad, hogy a lazító masszázsterápia hatékonyan segít téged a problémáid megoldásában is?

Ötös lottó
Egészség, test-lélek-szellem

Ötös lottó

Te szeretnéd megnyerni az ötös lottót? Van más út is a szabad élethez, mint a nyereményre várni. Merre van a kiút a taposómalomból? Indulj el te is!

#novagyokmagazin