Kapcsolatok, önmegvalósítás

Picture of Mátyás Marika

Mátyás Marika

Középvezető, Forever Living Products

Cikk megosztása

Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehetek a Nő vagyok Magazinnak!

Az elmúlt évek megtanítottak arra, hogy mennyire fontosak számomra azok a kapcsolatok, amelyek kölcsönösen támogató, segítő szándékkal bírnak. Bár a közös pontok, a közös érdekek, minden esetben meghatározó szerepet töltenek be. Így van ez Vera (a Magazin megálmodója és életre hívója) és köztem is.

Mi bennünk a közös?

Talán elsősorban említeném azt az odaadó, önfeláldozó képességünket, amit képesek vagyunk mások javára fordítani.

Talán nagyobb empátiával bírunk mások problémái felé?

Nem gondolnám. Inkább az jellemző ránk, képesek vagyunk hamar átlátni, felmérni rendszereket, és ha valami jó, embereket segítő folyamat, azt nem bírjuk magunkban tartani. Igyekszünk minél több ember számára elvinni a jó hírt, szeretjük átadni a tudásunkat.

Amikor megkérdezik tőlem, hogy valójában mivel foglalkozom, a válasz igen egyszerű:

Egy amerikai vállalatnak építek Magyarországon és Európában egy törzsvásárlói közösséget. De ez csupán egy egyszerű, lesarkított igazság.

Mi a teljes valóság?

A valóságban egy olyan építő közösség tagja vagyok, akik hivatásként kezelik ezt a folyamatot. Saját magunk is folyamatosan fejlődünk utunk során, találkozunk olyan új dolgokkal, amelyektől egyre jobb önmagunkká válhatunk. De amit igazán szeretek, hogy másoknak is megmutatható, egyszerűen elsajátítható folyamatokról van szó, amibe 18 éves korodtól bármikor belefoghatsz.

Mi kell hozzá?

  • Egy cél!
  • Egy motiváció!

Bár tudom, vannak céltalanul élő emberek. Nap nap után zajlik az életük, vagy egyszerűen mások osztják be a szabadidejüket. De…!

Van egy jó hírem!

Ott a szabad akarat! Te döntöd el, hogyan éled a mindennapjaidat! Jómagam is közel az 50-hez döntöttem úgy, hogy megvalósítom Önmagam. Sosincs késő! Csapatépítő lettem!

Csapatom tagjai mit várhatnak tőlem?

Egy egészségesebb, célokkal teli életet. Önbizalmat és tudást ahhoz, hogy ők is megépíthessék a saját csapatukat.

Köszönöm a figyelmed, és keress bátran a Facebookon vagy e-mailben: matyasmarika64@gmail.com

Hogyan segíthetnek hozzá a kapcsolatok az önmegvalósításhoz? Egy egyszerű módszer céljaid eléréséhez, amely még egészségesebb élettel is jár.

Ez is érdekelhet még

Bika jegy
Asztrológia

Termékeny hónap – A Bika jegy ereje

Fedezd fel, hogyan használhatod a Bika jegy energiáit önbecsülésed növelésére, a jólét, a bőség és a másokkal való kapcsolat megnyilvánulására.

#novagyokmagazin