19. heti előrejelzés

Picture of Burinda Veronika

Burinda Veronika

Asztrológus, író, önismereti tréner

Cikk megosztása

A 19. héten továbbra is körbeölel minket:

  • a bizalom,
  • az ősbizalom,
  • az értékrend,
  • a stabilitás és
  • a biztonság témája. 

Mindeközben fontosak maradnak az anyagi, pénzügyi, földdel, természettel és javakkal kapcsolatos, valamint termékenységi témaköreink is.

A héten intenzív, felrázó élményekben lehet részünk, amelyek a világgal és önmagunkkal kapcsolatos nézőpontunkat változtathatják meg gyökeresen. Mindennek célja a megújulás, a saját életfeladat eléréséhez vezető úton való haladás elősegítése, vagy az oda való visszatérés, ha elsodortak az események az utóbb időben. A Sors kikényszeríti, hogy új képességeket fedezzünk fel magunkban – amelyek jobban használhatóak a megváltozott körülmények között –, ha erre szükség van.

Inspirációt kaphatunk ahhoz, hogy elővegyük az egy ideje szunnyadó, elfeledett vagy félbehagyott lezáratlan dolgainkat, ügyeinket, és elkezdjünk azokkal foglalkozni.

Növekedhet az elégedetlenségünk, mind a saját életünkkel, mind a társadalommal kapcsolatosan. Mindez lehetőséget teremt arra, hogy megfelelő kommunikációval, józanul mérlegelve tudjuk megvitatni a számunkra fontos dolgokat, nyitottá válhatunk mások véleményére, látásmódjára, így fontos felismerésekhez juthatunk.

A családi kapcsolatainkban is várható némi türelmetlenség, befejezetlen ügyek előtérbe kerülése, amelyeket régóta húzunk már. Felül kell vizsgálnunk a ragaszkodásainkat, és felismerve a változás, változtatás lehetőségét, gondosan meg kell fontolni a döntéseinket.

Ezen a héten a Sors ki is billenthet bennünket az egyensúlyi állapotból, de ez fogd fel úgy, mint egy segítséget ott, ahol egyedül nem voltál képes változtatni, hozzásegít ahhoz, hogy ki tudj lépni a komfortzónából. Mindez – még akkor is, ha ezt most nem így látod és nem így érzed – az életed szempontjából előremutató. Így felszínre kerülhetnek a múltból lezáratlan, feldolgozatlan ügyek, amelyek kikényszerítik az azokkal való megküzdést és a minták, sémák átértékelését is.

A hét energiája kedvez a romantikának, így ilyen programok szervezésére késztethet!

Az egész időszak alatt gyógyító energiák vesznek körül minket, amely megmutatja, hogy a múltunk sebeit kell tisztítanunk, hogy gyógyulni tudjunk. Ha te elkezded ezt a gyógyító folyamatot, az az egész családodra és a környezetedre is hatással lesz. Vedd kezedbe az irányítást, ez egy nagyszerű alkalom minderre.

A 19. heti asztrológiai előrejelzés arra ösztönöz, hogy fogadd el a változásokat, bízz a belső erődben és szabadíts fel új képességeket.

Ez is érdekelhet még

Titok
Önismeret

Mit okozhatnak a „kis családi titkok”?

Titkok, bűntudat, szégyen, megfelelés. Talán azt gondolod a titokról, hogy ha nem derül ki, akkor az nem fáj. De valójában mi is történik a mélyben?

Barátok
Önismeret

Barátok

Miért van az, hogy egyes embereknek könnyen megy a barátkozás, míg mások magányosak? Ha szeretnél barátokat, de nincsenek, mit kell tenned?

#novagyokmagazin