A testismerettől az önbecsülésig

Picture of Tácsik Gabriella

Tácsik Gabriella

Woman&body coach

Cikk megosztása

A nők többsége jellemzően rendelkezik önbizalom, önértékelési és önbecsülési problémákkal. Valószínűleg te is, aki most ezt olvasod!

Ez a téma sokakat érint, mégis kevesen vallják be, hogy igen, én is küzdök ezzel! Rengetegen beszélünk erről a témáról és a megoldásokról is! Erről a témáról nem lehet eleget beszélni!

Többféle megoldás létezik arra, hogy te is határozott önbizalommal teli nőként éld az életed!

Az én területem a test. A testen keresztül, vagyis a tested ismeretén keresztül juttatlak el az önismeret magasabb szintjére, ahol már az önbizalmad, önértékelésed és önbecsülésed is a helyére kerül! Ha ismered a testedet, ismered az általa kiadott jeleket, akkor könnyebben fejted meg az általad adott reakcióidat egy-egy szituációban!

Legközelebb már fogod tudni, hogy mit miért jelez a tested! Na jó, azért ez egy folyamat, nem egy-két hét!

Ha ismered a testedet, akkor fogod tudni, hogy mi az a helyzet, történés, amire te jól vagy éppen rosszul reagálsz! Fogod tudni a gyenge pontjaidat! És azt is, hogy mi a megküzdési stratégiád! És mi az, amivel nem tudsz mit kezdeni! Ha ezeket felismered, akkor közelebb jutsz önmagad megismeréséhez! Ha ismered a reakcióidat, akkor magabiztosabban leszel képes létezni a világban, mert – amint már korábban is írtam – a tested az egyetlen, ami mindig ott van veled és szól neked, ha valami nem oké számára!

Önmagában a tested ismerete is ad egy magabiztosságot!

Azonban, ha tudod, hogy mire képes érted a tested, akkor egy olyan mély önbecsülés alakul ki benned, amit soha többé nem fogsz elveszíteni! Én átéltem ezt a csodálatos flow élményt! El tudlak idáig vezetni, azon az úton, amelyet én is végigjártam!

Amennyiben úgy érzed segítségre van szükséged, várlak szeretettel egy díjmentes 30 perces konzultáción!

Bejelentkezés: tacsikgabriella@gmail.com vagy +36 70 7797 110

Tácsik Gabriella

Woman&body coach, Táncoktató

Facebook: Thara Tánciskola

Várlak szeretettel Facebook csoportomban, ahol 2 hetente fontos témákról tartok 35-40 perces előadásokat. 

Női önértékelés és önbecsülés fejlesztés

Bekerülés a kérdések megválaszolásával lehetséges!

Önbizalomhiánnyal küzdesz? A tested megértése segíthet abban, hogy nőként erősebbnek érezd magad és tartós pozitív változásokat érj el.

Ez is érdekelhet még

Ígéret
Önismeret

Ígéretek, hazugságok…

Tudd meg, hogy a hazugságok miért vezetnek szívfájdalomhoz és bizalmatlansághoz. Mit kell tenned ahhoz, hogy mások megbecsüljenek?

#novagyokmagazin