Legyünk jók a testünkhöz…

Picture of Eideh Titanilla

Eideh Titanilla

ReBirth Mentor

Cikk megosztása

„Legyünk jók a testünkhöz, hogy a lélek örömmel lakozzék benne.” (Avilai Szent Teréz)

Mozgás, légzés, táplálkozás, lazítás, szellemi fejlődés. Ezek az ÉLET alappillérei. Ha bármelyik is hiányzik, megborul az egyensúlyunk, és már kevésbé érezzük örömtelinek az életet. Most néhány inspirációt röpítek el hozzád, kedves olvasóm, a saját történetemből, hátha egy gondolat vagy csak egy szó hasznodra válik, és azt beépítheted az életmódodba.

A titok…

Felfedek egy TITKOT, amit valószínűleg Te se tudtál rólam. Körülbelül 12 éves koromban indultam el azon az úton valójában, amelyen vagyok, egy leheletnyi könyv és egy barát adta az első lökést, inspirációt.

A saját mennyországomat és poklomat is megjártam – lehet, hogy még visszatérek valahová –, azonban az utóbbi évek hoztak gyökeres változást. A nyughatatlan, kíváncsi gyermeki énem mindvégig többet vágyott tudni az emberi működésről – nem hiába 30+ éve foglalkozok emberekkel –, hogy önmagam életcélját felfedezzem, és ez által mások szolgálatára álljak szélesebb spektrummal, szakértelemmel. A hiteles szakmaiságra törekszem, amely számomra azt jelenti, hogy a saját otthonból indítjuk el a tisztító, építő munkálatokat. Fizikai testünk legfontosabb otthona a szív.

Amit a tudományból megtapasztaltam…

A szív fontosságát az Ayurvédikus és a Hagyományos Kínai Orvoslási tanulmányaim is alátámasztják. Az integrál gyógyítói továbbképzés alatt is a szív kapott a leghangsúlyosabb pontot. Elsősorban akkor is az akarat, a kitartás vitt előre az úton, mert a lelkem, szívem suttogására hallgattam.

Ráeszméltem és megtapasztaltam időközben, hogy a tudomány még mindig tele van ismeretlennel, műszerekkel bizonyítatlan dolgokkal, de az embernek nincs is szüksége állandóan bizonyítékokat keresni, mert az élet eseményei evidenciaként szolgálnak. Mint ahogy nincs egységes nyugati orvosi egyezőség, sok a dilemma, így van ez a keleti gyógyászatban is: számos iskola, nézőpont létezik.

Mi segít a továbblépésben?

Az út, amelyen lépkedek gyakran rögös, vannak hullámvölgyek, ugyanakkor mindig ott van a hit, a remény és az Univerzumba fektetett bizalom, hogy egy nálam magasabb „hatalom” pontosan tudja, hogy mit miért tesz elém, véletlenek nincsenek.

Képzeld, hogy még arra is rávett az élet, hogy webdesignel és grafikával is foglalkozzak, aminek 3 évvel ezelőttig ellenálltam. Most már élvezem is. Ráadásul még webshopra, online oktatási rendszerre is ügyesen, finoman késztetett az ÉLET. Okosak ott fönt, mert tényleg MINDENKI ELŐNYÉRE válik, aki minőségi életet szándékozik élni.

A minőség nem a pénztárca vastagságától függ! Az egyik kedvenc, komplex termékem a természetes Entero, amiről többet itt olvashatsz. 

Végtelenül hálás vagyok akár ügyfelem, akár kapcsolatom vagy, mert számomra Te is az Isteni Terv része vagy, hiszen nélküled nem látnám szabad szemmel, milyen feladatot szükséges megoldanom.

Milyen feladatok találnak meg ma?

  • családi ügyek: párkapcsolat, gyermekvárás;
  • gyermekügyek: koncentráció, tanulási problémák, motivációhiány, beszédkészség, adhd, autizmus,b őrproblémák, havi tini ügyek, figyelemzavar, viselkedési furcsaságok, pályaorientáció, asztma, ételintolerancia, emésztés, túlsúly, visszatérő betegségek, hirtelen fellépő betegségek;
  • férfi ügyek: prosztata, vese, libidócsökkenés, allergia, életerő, sportsérülések, memóriazavar, túlsúly, függőségek, álmatlanság, emésztési panaszok, hajhullás, kopaszodás, őszülés, depresszió, munkahelyi- karrierváltási ügyek;
  • női ügyek: menstruációs panaszok, ráncok, öregségi foltok, narancsbőr, túlsúly, hormonális problémák, szorongás, rémálmok, ekcéma, felnőttkori pattanások, rosacea, látási zavarok, válás, veszteség, trauma, pigmentáció.

Stabilan, két lábon álló, spirituális lénynek tartom magam, folyamatosan törekszem az egyensúlyra, így a test-lélek-szellem, az Atya, a Fiú és a Szentlélek hármasságát tiszteletben tartom.

A fizikai testet egyénre szabott, egészségfejlesztő, életmód, táplálkozási konzultációk alkalmával beszéljük át. Ehhez tartozik az új webshop is, amelyet folyamatosan fejlesztünk, csak természetes, mellékhatásmentes termékek, amelyeket itt láthattok. A lelki és érzelmi fejlődést legfőképp a biomező-képzés, az EMK, a meditáció és az interperszonális pszichológia adta. A mentálkozmetikát erre a célra hoztam létre.

A gazdasági recesszió és ez által az ügyféligények hívták életre az integrál konzultáció mellet a Villám konzultációt.

Ezek az újdonságok nem azt jelentik, hogy már a karrier, HR, szervezetfejlesztés elém sem kerülnek, hanem azt jelzi, hogy magasabb látószögből tudom az embert analizálni, segíteni, rátalálni a saját útjára, amennyiben akarja.

Bízom benne, hogy kapcsolatunk értékes marad, de a döntés a Te kezedben van. Várom mindig szeretettel, örömmel a kérdéseket, megoldandó feladatokat.

Ha a téma megérintett és úgy érzed, hogy segíthetek, keress bátran, a https://titanillaeideh.com/ oldalon megtalálod a programjaimat.

Hogyan teremts egyensúlyt az életedben? Tudd meg, hogyan táplálhatod a testedet, hogy az olyan helyet nyújtson a lelkednek, ahol örömmel lakhat.

Ez is érdekelhet még

Női test
Egészség, test-lélek-szellem

Élj a testedben!

Nem találod a kapcsolatot önmagaddal? Hogyan térhetsz vissza a helyes útra? Ismerd meg a figyelem erejét és alakíts ki egészséges kapcsolatot a testeddel!

Ötvenedik szülinap
Igaz történet alapján

Ötven

Az ötvenedik életév betöltése ijesztő élmény lehet, de a megfelelő szemlélettel csodálatos kalanddá változtathatod. Hogyan fogadd magabiztosan ezt az új életszakaszt?

#novagyokmagazin