Az alakformáló masszázs előnyei – miért érdemes kipróbálni?

Picture of Zemen István

Zemen István

Masszázsterapeuta, svéd- és alakformáló masszőr

Cikk megosztása

Az alakformáló masszázs a masszázsterápia egy olyan típusa, amely az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít, mivel képes hatékonyan segíteni testük formálásában. Ez a masszázstechnika az izmok és a kötőszövet mélyebb rétegeire, valamint a keringés javítására összpontosít.

Fő előnye abban rejlik, hogy

  • lebontja a zsírlerakódásokat, amelyek így könnyebben eltávolíthatók a szervezetből. Ez segít csökkenteni a narancsbőrt, és javítja az általános egészségi állapotot is.

Az ilyen típusú masszázs másik előnye, hogy

  • segíthet az izmok tónusának és formájának kialakításában, amellyel az egész testalkat formálódik.

Ezen kívül az alakformáló masszázs – mint a masszázsok általában – segít a stressz csökkentésében, a testtartás javításában, valamint az egész test egyensúlyának és harmóniájának helyreállításában.

Azzal, hogy ez a kezelés a test meghatározott területeit célozza meg, jobb eredményeket érhetünk el testünk formálásban, mint más típusú masszázsokkal. Ez teszi ideális választássá azok számára, akik természetesebb és hatékonyabb módon szeretnék formálni a testüket. Mindemellett segít az általános egészség és jólét javításában, valamint a fáradtság csökkentésében.

Ezért az alakformáló masszázs nagyszerű módja annak, hogy egy személyre szabott terápiával elérd a formásabb és egészségesebb testet.

  • Akár a narancsbőr csökkentésére,
  • akár a problémás területek feszesebbé tételére törekszel, ez a masszázstechnika mindenképpen megér egy próbát.
  • Mivel képes lebontani a zsírlerakódásokat, javítja a vérkeringést és tonizálja az izmokat.

Fontos megjegyezni, hogy az alakformáló masszázst csak képzett szakember végezheti. Ez a masszázstechnika elég intenzív lehet, és a rossz technika több kárt okozhat, mint amennyi hasznot hozhat. Ezért mindenképpen szánj időt arra, hogy szakképzett terapeutát keress, mielőtt egy tíz alkalmas bérletet megvásárolsz.

  • A megfelelő terapeutával és
  • a megfelelő technikával viszont az alakformáló masszázs minden előnyét élvezheted.

Próbáld ki te is! Az első alkalommal 50 % kedvezményt biztosítok.

Az alakformáló masszázs látványos segítséget nyújt tested formálásban. Miért olyan hatékony? A tavasz közeledtével neked is érdemes kipróbálni.

ez is tetszhet még

Masszázsterápia
Egészség, test-lélek-szellem

Tavaszi megújulás a masszázs által

Hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni a testünk állapotát. Mit szólnál, ha neked csak feküdnöd kellene egy-egy órát, a tested pedig megújulna?

tandem kerékpár
Párkapcsolat

KerékPÁR

Te is úgy gondolod, hogy a párod a másik feled és együtt vagytok egy egész? De mégis, melyik feled Ő? Mi az, ami még ettől is jobban működik?

#novagyokmagazin