Sorsfordító időszakok az asztrológia szemszögéből

Picture of Burinda Veronika

Burinda Veronika

Asztrológus, író, önismereti tréner

Cikk megosztása

Az asztrológiában a sorsfordító időszak olyan időszak, amely során az életünkben fontos változások megtörténnek.

Ezek az időszakok általában akkor következnek be, amikor egy adott bolygó hatása kiemelkedően erős lesz az életterületeinkre. A sorsfordító időszakok általában olyan külső vagy belső eseményekkel járnak, amelyek nagy hatással vannak az életünkre. Ilyen lehet például egy munkahelyi váltás, egy párkapcsolati változás, egy költözés, egy gyermek születése vagy egy személyes krízis átélése.

Az asztrológia segítségével meg lehet határozni azokat az időszakokat, amelyek sorsfordítóak lehetnek az egyes csillagjegyek számára. A személyes elemzések során figyelembe vesszük az uralkodó bolygók állását és hatását, valamint az egyes bolygók egymáshoz való viszonyát is. A cél az, hogy felkészülten tudjunk szembenézni az előttünk álló kihívásokkal, és kihasználhassuk a sorsfordító időszakok által nyújtott lehetőségeket.

Az asztrológiai elemzések segíthetnek abban, hogy jobban megértsük az életünkben történő eseményeket, felkészülten tudjunk várni az előttünk álló kihívásokat és élni tudjunk a lehetőségekkel.

Hogyan árulkodhat az asztrológia az életedet jelentősen megváltoztató eseményekről? Fedezd fel azokat az időszakokat, amikor bizonyos bolygók hatása szerencsét hozhat.

Ez is érdekelhet még

Önszeretet
Egészség, test-lélek-szellem

Sosem dicsér meg senki?

Szükséged van az elismerésre, de az sosem érkezik meg? Lehet, hogy ez a gyermekkori élményeidre vezethető vissza… Találd meg az önszeretetet most, akkor is, ha dicséret nélkül nőttél fel.

Kiteljesedés
Önismeret

A félelemtől az önmegvalósításig

Ne hagyd, hogy a félelem elragadjon az álmaid megélésétől. Inspirálódj az akadályok leküzdésének hihetetlen útjáról Dóra történetén keresztül.

#novagyokmagazin