Segít az asztrológia, ha 40-50 éves nő vagy

Picture of Burinda Veronika

Burinda Veronika

Asztrológus, író, önismereti tréner

Cikk megosztása

Az asztrológia bizonyos esetekben nagyon hasznos lehet személyes fejlődésünk és az életünk alakításában, átalakításában, az egyedi válsághelyzetek megoldásában.

Az asztrológiai elemzés azt vizsgálja, hogyan állnak az égitestek a születésünk pillanatában, és ezek hogyan befolyásolják – többek között – személyiségünket, viselkedésünket és az életünk többi területét. Az életciklusokat figyelembe véve azonban az asztrológia további információkat nyújt a különböző életszakaszokról és a velük járó kihívásokról.

A születési horoszkóp elemzése során a hétéves életciklusok vizsgálata segíthet abban, hogy jobban megértsük azt az időszakot, amelyen éppen keresztülmegyünk. Az életciklusok megmutatják, hogy mely időszakokban van a legjobb esély az új dolgok bevezetésére az életünkben. Az asztrológiai elemzések segítségével meghatározhatjuk, hogy mikor érkezik el az ideális időszak egy új karrier, kapcsolat vagy hobbi kezdetéhez. Az adott korszak kihívásait felhasználva kihozhatjuk magunkból a legjobb formánkat.

Különösen igaz ez a 40-50 év közötti nőkre, akik számos társadalmi és egyéni nehézséggel, változó testi, hormonális állapottal és az élet más területein bekövetkező változásokkal szembesülnek.

Hogyan segíthet az asztrológiai elemzés a kihívásaid kezelésében, ha éppen ebben a korszakban vagy?

A 40-50 éves nők életében – mindennapi szóhasználattal élve – általában elkezdődik az úgynevezett második félidő. Megjegyzem, hogy asztrológiai szempontból az élet második fele már harmincöt éves korban elkezdődik. Az említett korszakban egészen pontosan 42-49 éves kor között vagyunk, mivel a hét éves ciklus erre a korra tehető. Női testünk ebben az időszakban jelentős hormonális változásokon megy keresztül, és kihívásokkal – gyakran például már ebben a korban a menopauzával – szembesülhetünk.

Ez a korszak asztrológiai szempontból a teremtés lezárásának idejét jelképezi. Ezért felerősödhetnek a félelmek, az életkor előrehaladtával nehéz lehet elfogadni, hogy nem vagyunk örökké fiatalok, és hogy testünk és szervezetünk is változik.

Az asztrológiai rendszer által megérthetjük, hogyan befolyásolják az égitestek ezt a folyamatot egyéni születési képletünk alapján, és segítségünkre lehet ennek a folyamatnak a kezelésében is. A születési horoszkóp elemzése során betekintést nyerhetünk az életünkben bekövetkező energetikai változásokba. Az elemzés segíthet abban, hogy felkészüljünk az új kihívásokra és lehetőségekre, amelyek ebben az életszakaszban várhatóak.

Az egyéni horoszkóp elemzése további segítséget nyújthat abban, hogy megértsük az életünk során végrehajtott cselekedetek hatásait és következményeit, megmutatják, hogy az elmúlt években hozott döntéseink hogyan befolyásolták jelenlegi helyzetünket, és milyen irányba kellene tovább haladnunk.

Igaz, hogy az asztrológia sem kínál csodaszerként működő megoldásokat, de sokat segíthet abban, hogy jobban megértsük önmagunkat és az életünket, így kiegyensúlyozottabbá és boldogabbá váljunk.

Ha érdekel az asztrológia és szeretnél többet megtudni róla, vagy segítséget kérni, keress elérhetőségeim egyikén.

Hogyan használhatod az asztrológiai életciklusok ismeretét hatékony eszközként a személyes fejlődésed útján, ha 40-50 év közötti nő vagy?

Ez is érdekelhet még

tested emlékei
Egészség, test-lélek-szellem

Tudtad, hogy a tested egy emléktérkép?

Hogyan férhetsz hozzá a testedben tárolt rejtett emlékekhez? Vedd észre a sejtjeid és szöveteid által küldött jeleket, és kapcsolódj mélyebben önmagaddal.

Összeérni
Igaz történet alapján

Összeérni

Élvezd a természet szépségét és közben fedezd fel, mit taníthat a változás. Éld át, ahogyan új gondolkodásmódot nyit egy szabadban eltöltött délután.

#novagyokmagazin