Önismereti kártyacsomag

Picture of Takács Timi

Takács Timi

Női Mentor, Kreatív és Művészeti vezető

Cikk megosztása

JÖN! JÖN! JÖN!

Már előrendelhető a következő önismereti kártyacsomag bevezető áron!

A neve: Színes ajtók, kapuk.

2024. február folyamán jutott el a nyomdába és utána fogom Neked küldeni!

Mit lehet tudni erről az új önismereti, asszociációs kiegészítőről?

A Színes Hangulatok kreatív kártyacsomaghoz kiegészítőként készített, 20 lapos Színes ajtók, kapuk kreatív kártyacsomag lapjain különböző ajtókat, kapukat és a hozzájuk vezető utakat festem meg úgy, hogy az érzések és gondolatok minél szélesebb körét szólítsák meg. Általuk olyan történetekről mesélhetsz, amelyekkel a saját életutad során találkoztál.

Ajtókat, kapukat lehet építeni, bezárni és kinyitni, vannak közöttük átláthatók és átláthatatlanok, nyitottak vagy több lakattal zártak is. De ezek sokszor csak a fejünkben léteznek. A kézzel festett kártyák lendületet adnak a saját vagy a klienseid korlátozó tapasztalatainak átgondolására.

A többféle kirakási mód lehetővé teszi, hogy saját önismeretben, kreativitásfejlesztésben használd, illetve, ha szakember vagy akkor a kártyák a kliensek folyamatainak megfelelően beilleszthetők a terápiába. A kártyacsomag megszólítja a kreativitást, segít elgondolkodni az elakadásokon, nehéz létszakaszokon, a változásokon, a jövőbe vezető utakon. A kártyák kiegészítői a – már meglévő – Színes Hangulatok alap készletnek, illetve a Színes Érzések csomagnak.

Miért érdemes már most előrendelned a Színes ajtók, kapuk kreatív kártyacsomagot?

  • az elsők között próbálhatod ki őket, ezzel akár versenyelőnyhöz jutva a konkurenciádhoz képest;
  • 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg, később már csak teljes áron juthatsz hozzá;
  • mert ha egyidejűleg előrendelsz egy csomag Színes ajtók, kapuk kártyacsomagot és mellé egy Színes Hangulatok csomagot is, akkor egy 4 órás, saját élmény alapú workshopon való részvételt is ajándékba kapsz (14.990Ft értékben), ahol gyakorlatban mutatom be a kártyák használatát.

Megrendelésedet a Színes ajtók, kapuk megrendelőlap kitöltésével tudod leadni.

Köszönöm, hogy most is az én kártyáimat választod az eszköztárad bővítésére!

Kattints és rendeld meg MOST!

Amennyiben Te is szeretnél részese lenni a posztjaim által nyújtott tudásnak, és ezáltal fejlődni, saját magadon dolgozni, várlak az új, zárt csoportomban, (kérlek válaszolj a kérdésekre, csak úgy tudlak beengedni):

Alkotó Anyu – traumán túl – önismeret és alkotás

Kérdezz bátran, hozz témákat, kezdeményezz beszélgetést!

A segítők lelki egészségének szolgálatában:

Takács Timi Női Mentor

Life-, művész-coach, Alkotóművész

www.alkotoanyu.hu

Kreatív és művészeti vezető, oktató itt: 

Murányi Empraxis Edukációs Központ

Illusztráció: saját festményem; Színes Érzések önismereti, asszociációt segítő kreatív képkártya csomag egyik lapja. A csomag megvásárolható itt: 

https://alkotoanyu.hu/coaching-kartya-takacs-timi-festmenyeibol/

Elérhetőségeim:

https://alkotoanyu.hu/coaching/

alkotoanyu@gmail.com

Fedezd fel az átalakító erejét ennek az új Önismereti kártyacsomagnak. A kézzel festett képekkel ábrázol ajtók és kapuk megnyitják a belső önismeret és növekedés világát.

Ez is érdekelhet még

Képek Lilláról
Önismeret

Traumaoldás – saját történetem…

Így talált Timi a művészet és a közösség segítségével a traumából való gyógyulásból kiutat. Lehet, hogy te is tudod használni ezeket a technikákat a saját utadon.

Halak nő
Asztrológia

Így használd ki legjobban a Halak jegy időszakát

Fedezd fel, hogyan használhatod ki az elmélyülés és spirituális töltekezés időszakát, amit a Halak jegye hoz el számodra. Találj rá önmagadra az újrakezdést lehetővé tevő energiák által!

#novagyokmagazin