Bőségteremtés erőlködés nélkül

Picture of Niczmann-Keresztes Alexandra

Niczmann-Keresztes Alexandra

Belső utazás kísérő, családállító

Cikk megosztása

El tudod képzelni, hogy bőséget teremteni erőlködés mentesen is lehet? Nehéz elhinni, igaz? Főként, ha hozzám hasonló anyagi hátterű gyermekkorod, fiatalságod volt…

Én a magam részéről születésemkor átlagos középosztálybeli családba érkeztem ugyan, azonban amikor 15 éves koromban Édesanyámmal már nem bírtuk tovább elviselni Faterkám terrorizálását, akkor elmenekültünk otthonról, és elkezdődött életemben a valódi szűkölködés. Azt, hogy nem az utcán kötöttünk ki, csak Anya küzdelmének köszönhettünk. Éltünk mi anyaotthonban, önkormányzati 1 szobás kényszerlakásban (ez már a jobbik volt), de a Baross utca legrémesebb részén (félig fűtetlen) albérletben is.

Mindeközben diákként hétvégi munkákat végeztem (hol gyárban, hol gyorsétteremben), hogy megteremtsem az angol nyelvvizsgámra és a jogosítványomra a pénzt, hiszen tudtam, hogy ezek kelleni fognak a szakmai boldogulásomhoz. Hosszú-hosszú évekig folytatódott ez a pénztelenség. Már a főiskola mellett elkezdtem dolgozni, hogy mielőbb ötről a hatra juthassak.

Körülbelül 33 éves koromig hajtottam véres verejtékkel, hogy elérjem mindazt, amit fontosnak tartottam. Anyagi biztonságot, saját lakást, autót, félretett pénzt.

Amikor krisztusi korba léptem és irányt változtattam, elkezdtem fokozatosan visszább venni az agyi irányításból. Apránként elkezdtem belelazulni az életembe és hagyni, hogy a szinkronicitás vezessen. Ahhoz, hogy a jó dolgokból több érkezzen hozzánk, elengedhetetlen, hogy hálásak legyünk azért, amink már van. Szokásommá vált, hogy rendszeresen hálát adjak mindenért, amim már van.

Döbbenten tapasztaltam, hogy mennyivel könnyebben meg lehet így kapni azt, amire vágyunk. Immár erőlködés nélkül cseréltem le az anyagi javaimat, és a mai napig is valahogy mindig érkezik hozzám annyi pénz, amennyire szükségem van. Valójában így tudtam a Belső Utazás képzését is elvégezni 2019-ben, majd a faházat a kertben felépíttetni 2021-ben, és most – 2024. februárjában – így tudtam kifizetni könyvem nyomdai költségeit is. Az égiek mindig valahogyan annyi anyagi forrást küldtek, amiből pontosan elegendő lett arra, ami igazán fontos.

Immár nem titok többé tehát, hogy hamarosan megtalálható lesz a könyvesboltok polcain a könyvem, Belső Utazás Szandrával, melynek prototípusát meghallgathatjátok hangoskönyvként a Spotify-on, illetve e-book formájában letölthetitek a weboldalamról. Ez a verzió még csak a saját életemről szól Belső Utazás kísérővé válásomig, az új, kibővített kiadásban azonban már egyrészt mesélek az azóta eltelt éveimben megtalált újabb felismeréseimről, másrészt 30 kedves vendégem történetét is megosztom, hogy kicsit jobban el tudd képzelni, pontosan mi is történik egy Belső Utazásban.

 No, és ha tetszik a gondolat, hogy többé neked sem kell véres verejtékkel teremtened mindazt, amire vágysz, akkor gyere, és tarts velem a következő 10 milliószoros teremtő napi elvonuláson májusban! Garantálom, hogy szem nem marad szárazon, de nem marad el a nevetés és az ölelkezés sem, miközben letesszük visszatartó blokkjaidat és segítek beállnod életed új irányába!

Tudj meg többet a 10 milliószoros teremtő napokról és az elvonulásokról, amiket ezeken az alkalmakon tartok.

Namasté,

Szandra

Belső utazás Szandrával
Tudod, hogy bőséget teremteni erőlködés nélkül is lehetséges? Nehéz elhinni, de Szandra a nehéz körülmények ellenére tanultam meg ezt. Olvasd el a történetét és inspirálódj te is!

Ez is érdekelhet még

Halak nő
Asztrológia

Így használd ki legjobban a Halak jegy időszakát

Fedezd fel, hogyan használhatod ki az elmélyülés és spirituális töltekezés időszakát, amit a Halak jegye hoz el számodra. Találj rá önmagadra az újrakezdést lehetővé tevő energiák által!

#novagyokmagazin