Minden problémádra te vagy a megoldás!

Picture of Kiss Viktória

Kiss Viktória

Szívfonal Teremtő Mentor és Megengedés Állító

Cikk megosztása

A legutóbbi megengedés napról beszélgettünk épp az egyik résztevővel, aki rávilágított, hogy valahol mindegyik állításban ugyanaz volt a megoldás: elindulni önmagad felé, megismerni, elismerni, elfogadni, megszeretni magadat, a lelkedet, azt, aki valójában vagy. És tényleg.

Nem nagy dolog, ugye?

Bármit szeretnél megvalósítani, bármi felé mész, bármit is akarsz gyorsítani, lassítani, megváltoztatni az életedben, akár párt avagy munkát szeretnél találni, akár a gyerekeidnek akarod megadni a szeretetet, gondoskodást, akár jobb feleség, anya, vállalkozó szeretnél lenni – teljesen mindegy, kinek hol van a nyomógombja, a szűk keresztmetszet az életében, ami a legjobban fáj neki – agyból, megszokásból kigondolni, kitalálni, eltervezni nem lehet.

Nem működik az, hogy kifelé helyezed a fókuszodat és ott szeretnél valamit megszerelni. Semmi nem működik, amíg önmagaddal jóban nem leszel, akár új, jobb munkahelyet akarsz, akár megreformálni a helyedet a családban, akár megállni és határt szabni. Mindegy. Semmi, de semmi nem működik addig, amíg te jóban nem leszel önmagaddal, amíg el nem fogadod magadat.

Amíg nincs kapcsolatod a lelkeddel, sőt jó mélyen rejtegetve tartod. Amíg meg nem találod és el nem fogadod önmagad isteni lényét, fényességét, önnön nagyságodat, bölcsességedet és mindent, ami te vagy. Amíg fel nem ismered, hogy te milyen csodás lény vagy valójában, addig semmi nem fog működni.

Semmit nem tudsz agyból, egóból erőltetni, megoldani, kitalálni, elérni.

Ez már nem az az időszak, amikor lehet még alibizni, vagy lehet kicsit befele menni, kicsit nem, úgy csinálni, mintha. NEM. Minden felgyorsult, minden sokkal erősebben, gyorsabban történik.

Nem véletlenül érzed rosszul magad a munkahelyeden vagy a családodban vagy akármelyik felvállalt szerepedben: vállalkozásban, párkapcsolatban, bármelyik területen. Azért nem érzed jól magad, mert félmegoldásokkal már nem lehet elütni a dolgokat, a „kicsit haladok is meg nem is”, „megyek is magam felé meg nem is” ideje lejárt.

Ha nem választod önmagadat, hogy szereted, elismered és méltatod magadat, akkor ne csodálkozz, ha rosszul érzed magad a testedben és az életedben. Ennyire egyszerű.

Azért nem vagy jól bizonyos területeken, hogy felhívja a figyelmedet a változásra, mutatja, hogy a régi minták nem működnek, már nem férnek össze a rendszereddel, a valódi lényeddel.

Mert a rendszered azt kívánja, hogy állj bele mindabba, ami te magad vagy. Vállald fel magadat mindazokkal a tökéletlenségekkel, hibákkal, rossz tapasztalatokkal, félelmekkel, amivel nagyon nem akarsz szembenézni önmagadon belül. Fogadd el magadat, úgy, ahogy vagy, nézz szembe mindazzal, amit eddig rejtegettél még önmagad előtt is. Amiről azt gondoltad, hogy az rossz, nem lehet, nem szabad, blablabla…

Most minden helyzet arra sarkall, hogy kerülj kapcsolatba az esszenciáddal, ismerd meg, ismerd fel és ismerd el önmagadat. A megoldás, hogy megkeresed a lelkedet, megismered őt, megbízol benne. És így vele együtt, minden félelmedet, eddig negatívnak vélt részedet, tulajdonságodat, amit jól elrejtettél MOST előhúzod, rávilágítasz és bátran szembenézel vele.

Először beleállsz a saját nagyságodba és elhiszed magadról, hogy mindez te vagy. Elfogadod a fényes és árnyékos részeidet is, valamint azt, hogy képes vagy bevilágítani az árnyas részeket, teljes önmagadat. Elhiszed, hogy képes vagy minderre, jogod van hozzá és méltó vagy rá. Megérdemled, hogy éld a saját önazonos életedet.

És senki más nem tudja és nem is teheti ezt meg helyetted.

És amikor már jóban vagy önmagaddal, bátran, büszkén felvállalod a különböző részeidet, érzéseidet önmagad és mások előtt is, élvezni fogod, hogy ezt Te megteheted és játszhatod ezt az élet nevű játékot így is: nyíltan, őszintén, átlátszóan.

Amikor elengedve a régi mintáidat élvezed, hogy minden érzésedet megéled és engedsz magadnak mindent megtapasztalni – hiszen ezért jöttél ide –, akkor elindulhat a saját életed. Akkor tudsz majd saját magadhoz szívből kapcsolódni, és ezáltal másokhoz is. Akkor megbízol magadban és így már másokban is. Akkor megengeded magadnak az életed élvezetét, a tapasztalásokat, ezáltal másoknak is képes vagy ezt megengedni.

Erre a rezgésre és energiaszintre tud rákapcsolódni mindaz, amit szeretnél, ami benned van, és ami már benne van az energiameződben. Hiszen minden itt van körülötted, nem véletlenül vágysz rájuk. Érzed a rezgésüket és elhiszed, hogy mindez neked jár és elérheted mindazt, amit eddig a minták, szokások, hitrendszerek, megfelelési kényszerek nyűge alatt nem tudtál magadnak megengedni. Mert amíg nem rezegsz velük egy szinten, nyilván nem is tud köréd rendeződni.

Minden út önmagadhoz vezet, semmi más lehetőség nincs. Magaddal kell megismerkedned és összebarátkoznod. Ekkor tud megnyílni az út bármi felé, amit szeretnél.

Ha érzed inkább, mint érted, hogy itt lehet a megoldás a te problémádra, de fogalmad sincs merre indulj, írj nekem, kérj egy ingyenes konzultációt. Átbeszéljük, te minek a közepén csücsülsz, és segítek lépni egyet. A beszélgetés nem kötelez semmire.

Szeretettel:

Kiss Viktória

Szívfonal Teremtő Mentor és Megengedés Állító

Facebookon itt megtalálsz

Szívből teremtők közössége

Fedezd fel, hogyan segíthet a befelé, és nem a kifelé tekintés, hogy megoldást találj a problémáidra és pozitív változásokat érhess el életed minden területén.

Ez is érdekelhet még

Lélekszerződés
Egészség, test-lélek-szellem

Minden meg van írva?

Kérdezted már valaha, hogy miért állít az élet annyi kihívás elé? Tudd meg, hogyan segíthet a lélekszerződés a lehetőségeid felszabadításában.

Rák jegy
Asztrológia

Mit tegyél a Rák havában?

Készülj fel a pozitív változásokra a mi útmutatónkkal, hogy a legtöbbet hozd ki magadból a Rák hónapjában!

#novagyokmagazin