Mit tegyél a Rák havában?

Picture of Burinda Veronika

Burinda Veronika

Asztrológus, író, önismereti tréner

Cikk megosztása

Elérkeztünk a Rák jegyéhez. Milyen teendőkkel, és figyelmeztetésekkel kell számolnod, hogy jól éld meg ezt az időszakot?

  • Az előző időszak lezárása most nagyon fontos, csak így tudsz továbblépni. Most a test és a lélek gyógyulásának és gyógyításának van itt az ideje. Elérkeztünk az öngyógyítás és pozitív változás lehetőségéhez. Most meg lehet teremteni az egészséget.
  • Koncentrálj arra, mi a legfontosabb most az életedben, és valósítsd meg a vágyaidat, inspirálódj, fejlődj. Hagyd el a régi terheket és sérelmeket, mert megkapod az eszközöket és a hitedet ahhoz, hogy ezt megtehesd. A régi minták megváltoztatásának eljött az ideje, és megláthatod a lelked mélyén rejtőző megoldásokat és képességeket.
  • Ez az időszak arra szolgál, hogy véglegesen letudj minden rosszat és megéld a szabadságot. Leteheted a már működésképtelen dolgokat az életedben. Társakra és tanácsadókra is szükséged lehet, hiszen a tapasztalatokból nyeri az ember a bölcsességet és az igazi szabadságot.
  • Töltsd fel magad pozitív energiákkal a természetből és a családi kapcsolatok által.
  • Álmodozz, alkoss, gondoskodj, szeress, adj hálát minden jóért, ami az életedben van.
Készülj fel a pozitív változásokra a mi útmutatónkkal, hogy a legtöbbet hozd ki magadból a Rák hónapjában!

Ez is érdekelhet még

Gyűrűk
Párkapcsolat

Párkapcsolati nehézségeid vannak?

Ha párkapcsolati nehézségeid vannak, szerezz néhány tippet, hogy a gyermekkori minták feloldása hogyan segíthet helyreállítani az egyensúlyt köztetek.

#novagyokmagazin