Mérleg telihold – 2023. április 06.

Picture of Burinda Veronika

Burinda Veronika

Asztrológus, író, önismereti tréner

Cikk megosztása

A Mérleg telihold mindig kiváló lehetőséget jelent:

  • az egyensúly,
  • az érzelmi intuíció és
  • a kapcsolatok erősítése szempontjából. 

Az alábbiakban részletezek három dolgot, amelyet most különösen érdemes megtenned a Mérleg telihold idején.

  • Lásd át az érzelmeidet

Ebben az időszakban az érzelmi egyensúly nagyon fontos szerepet kap. Meglehet, hogy ebben az időszakban éppen konfliktusban állsz, azonban érdemes átgondolnod, hogy miként tudsz a legjobban megfelelni ennek a kihívásnak. Előfordulhat, hogy érzelmileg túlságosan elkötelezettnek érzed magad, vagy észreveszed, hogy valamilyen okból kifolyólag nem érzel semmit, aminek éppen ellenkező hatása van az életedre. A megfontoltság és az emocionális érettség segíthet egyensúlyt teremteni az érzelmeid és az eszed között.

  • Építsd a kapcsolataidat

Most kiváló lehetőség van arra is, hogy az emberi kapcsolataid támogatóbbá és eredményesebbé váljanak. Érdemes odafigyelned arra, hogy a barátaiddal, szeretteiddel minőségi időt tudj eltölteni, közös programokat szervezz és mélyítsd a kapcsolatokat. Ha úgy érzed, hogy túlságosan sokat dolgozol, vagy nem szánsz elég időt azokra, akikkel szívesen töltöd az idődet, most érdemes ezt az egyensúlyt helyreállítani, hogy az életed minden területe harmonikusabba váljon ez által.

  • Állíts be új célokat

Most egy újabb lehetőséget kapsz arra, hogy átgondold az életed többi területét is, és új célkitűzéseket állíts be magadnak. Általában az újhold ideje jelenti az új célok elkezdését, míg a telihold ideje a meglévő tervek és célok felülvizsgálatára és módosítására szolgál. Most azonban elkészítheted a saját listádat, amely tartalmazza a jelenlegi és a jövőbeli munkádat, az egészségeddel kapcsolatos céljaidat, a személyes kapcsolatokat és az egyéb dolgokat, amelyek a te számodra fontosak. Most elengedhetsz régóta cipelt terheket és a lelki gyógyulás útjára léphetsz.

Vajon milyen energiákat hordoz a Mérleg telihold? Mit érdemes ezen a napon csinálnod, hogy összhangba kerülj a világgal?

Ez is érdekelhet még

Női ciklusaink
Egészség, test-lélek-szellem

Női ciklusaink és a tavaszi megújulás

Tudtad, hogy nőként számtalan ciklus határozza meg az életedet? Tudd meg melyek ezek, és miben segít, ha ezekhez igazítod a mindennapjaidat?

#novagyokmagazin