Lelki egészség

Picture of Takács Timi

Takács Timi

Női Mentor, Kreatív és Művészeti vezető

Cikk megosztása

Szia, kedves Nőtársam!

  • Te is érzed néha, hogy fáj a lelked?
  • Hogy nem tudsz boldognak lenni?
  • Hogy stresszes vagy?
  • Hogy nem értékeled magad eléggé?
  • Hogy nem éled meg a nőiség és a nőiesség örömét?
  • Hogy nem figyelsz magadra, nem töltést magaddal kellő mennyiségű ÉN-időt?

Ha igen, akkor tudd, hogy nem vagy egyedül… Sok nő küzd hasonló lelki problémákkal, de sajnos nem sokan tesznek ellene, hogy ez megváltozzon. Pedig a lelked fontos legalább annyira, mint a tested! Ha fáj a tested, orvoshoz mész, igaz? Ha fáj a lelked, miért nem fordulsz segítőhöz?

  • Tudom, hogy nem könnyű ezt megtenni….
  • Talán azt gondolod, hogy nincs rá időd, pénzed vagy kedved.
  • Talán azt érzed, hogy gyenge vagy, ha segítséget kérsz, vagy hogy nem érdemled meg a boldogságot.
  • Talán félsz attól, hogy mit szólnak mások, ha megtudják, hogy coach-hoz jársz, vagy hogy nem fogsz tudni megváltozni.

De hidd el, ezek csak tévhitek, amelyek visszatartanak attól, hogy jobban érezd magad! A lelki segítség kérése nem szégyen, hanem egy bátor és felelős döntés! A lelki segítség nem drága, hanem egy BEFEKTETÉS a JÖVŐDBE.

A coaching folyamat nem időpocsékolás, hanem egy lehetőség a fejlődésedre, a kiegyensúlyozott életedre! A lelki segítség nem csak a súlyos esetekre való, hanem bárkinek, aki szeretné javítani az életminőségét, és boldogabban akar élni.

Én így gondolom, ezért lettem kreatív coach. Én is átéltem sok-sok éve traumát, lelki fájdalmat és én is kértem segítséget! És ez volt az egyik legjobb döntés, amit valaha hoztam. Több segítőm is volt az elmúlt években, és mind segített nekem megérteni magam, megoldani a problémáim és megtalálni a céljaim. Számomra bizonyított a módszer, amit én tovább fejlesztettem és még hatékonyabbá tettem a saját, erőteljes eszközeimmel.

És most én szeretnék segíteni NEKED!

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy megértő, elfogadó, támogató és határozott női partnerre, aki melletted áll és segít neked abban, hogy megszeresd magad, megtaláld a belső erődet és megvalósítsd az álmaid, akkor várlak szeretettel művész-coaching folyamatra!

A folyamat során online, egyéni és minden esetben a személyedre szabott program keretein belül együtt dolgozunk a lelki egészségeden, a női identitásodon és a női potenciálodon.

Mit kapsz?

A folyamat végére garantáltan jobban fogod magad érezni és büszke leszel magadra! Lesznek céljaid és elindulhatsz azok megvalósítása felé, megtesszük együtt az első lépéseket. Amennyiben érdekel a coaching folyamat, akkor várlak szeretettel egy díjmentes tényfeltáró konzultációra, ahol megismerjük egymást és megbeszéljük az együttműködésünk részleteit.

Ne habozz, jelentkezz még ma! És ne feledd: a lelked fontos legalább annyira, mint a tested! Ha fáj a lelked, fordulj segítőhöz.

Én itt vagyok, hogy segítsek. A lelki egészséged szolgálatában.

Amennyiben Te is szeretnél részese lenni a posztjaim által nyújtott tudásnak, és ezáltal fejlődni, saját magadon dolgozni, várlak az új, zárt csoportomban, (kérlek válaszolj a kérdésekre, csak úgy tudlak beengedni):

Alkotó Anyu – traumán túl – önismeret és alkotás

Kérdezz bátran, hozz témákat, kezdeményezz beszélgetést!

A segítők lelki egészségének szolgálatában:

Takács Timi Női Mentor

Life-, művész-coach, Alkotóművész

www.alkotoanyu.hu

Kreatív és művészeti vezető, oktató itt: 

Murányi Empraxis Edukációs Központ

Illusztráció: Színes Érzések önismereti, asszociációt segítő kreatív képkártya csomag egyik lapja. A csomag megvásárolható itt: 

https://alkotoanyu.hu/coaching-kartya-takacs-timi-festmenyeibol/

Elérhetőségeim:

https://alkotoanyu.hu/coaching/

alkotoanyu@gmail.com

Tedd ezt, ha fáj a lelked. Ez garantáltan segíteni fog. Az életed könnyebb lesz ezzel a módszerrel, ahol végig fogják a kezed és támogatnak az utadon.

Ez is érdekelhet még

10 százalék Timi
Önismeret

Miért fejleszd az önbecsülésed?

Ezt fejleszd, hogy befolyásold a hangulatodat, döntéseidet, kapcsolataidat és a teljesítményedet. Tudd meg, hogyan javíts az életminőségeden.

#novagyokmagazin