Gyermekáldásra vágysz, de nem érkezik hozzád?

Picture of Niczmann-Keresztes Alexandra

Niczmann-Keresztes Alexandra

Belső utazás kísérő, családállító

Cikk megosztása

Már egy ideje „baba projekten” vagytok, de nem jártok sikerrel? Minden hónapban megzuhansz, amikor beköszönt az újabb piros betűs időszak? Úgy érzed, hogy az orvosi út sem segíthet?

Hidd el, tudom, min mész keresztül. Én 3 éven át sírtam minden újabb menstruációs ciklusom kezdetén. Minden idegszálammal vágytam az anyaságra. Valójában mindennél jobban akartam anya lenni. Az egy dolog, hogy 30 éves korom előtt szerettem volna szülni, de csak 33 évesen ismertem meg a majdani gyermekem apukáját. Valójában már kislány koromban is azt vártam, hogy mikor lesz kisbaba a pocakomban –a fehér ruhás esküvő sosem izgatott. Csakis az anyaság.

Sejtheted hát, hogy mennyire nehéz volt az az időszak, amíg végre eljött az idő, de úgy tűnt, mégsem adatik meg a gyermekáldás. Bevallom, eszembe sem jutott, hogy az elakadás hátterében lelki okot keressek. Akkor még nem. Lényegében segélykiáltásként mentem életem első Belső Utazására –életem első terhessége után, ami vetéléssel végződött. Ott és akkor úgy éreztem, vége a világomnak, ha nem kapok segítséget, én nem bírom tovább.

A folyamat azonban rávilágított valamire. Talán hallottál már arról, hogy az információk csupán 5%-a található meg a tudatos elménkben… Hogy a többi (majd 95%) a tudatalattinkban rejtőzik. Ha ezt szem előtt tartjuk, akkor talán mégsem annyira felfoghatatlan, hogy mit is értettem meg a Belső Utazásomban. Valamit, ami az elmém szerint teljesen elképzelhetetlen. Azt, hogy én magam, ott legbelül valójában nem is akartam babát! Én magam utasítottam el a sikeres fogantatást! Hogy miért? Azért, mert gyermekkoromban olyan súlyosan sérült bennem az anya-gyermek kapcsolat lenyomata, hogy tudattalanul védtem a hozzám leszületni vágyó lelket attól, hogy ugyanez megismétlődhessen, csak épp ő legyen az áldozat. A tudatalattimban az a program működött, hogy inkább nem engedem meg magamnak, hogy gyermekem szülessen, csak ne okozzak akkora fájdalmat Neki, amekkorát nekem okozott az én Anyukám.

Nos, tudom, hogy nehéz elfogadni, de pontosan így működik a tudatalatti: képes a szívünk legnagyobb vágyának is gátat szabni! Legyen szó kisbabáról, ideális társról, anyagi bőségről…

Ha rá akarsz ébredni, hogy miként gáncsolod el saját magad… Áss a tudati szintednél mélyebbre! Dolgozz a tudatalattiddal, oldd ki az ottani blokkjaidat, és rohamos gyorsasággal fogsz elindulni álmaid felé! Ha szeretnéd, szívesen segítek, akár egyéni alkalmakkor, akár a következő 10milliószoros hétvégén júliusban, melyen épp a vágyott életünk megteremtése lesz a cél!

 

Namasté,

Szandra

Belső utazás Szandrával
Frusztráltnak érzed magad, mert nem érkezik a baba? Valósítsd meg az anyaságról szőtt álmaidat ezzel a módszerrel akár évekig tartó várakozás után.

Ez is érdekelhet még

Bizalom
Önismeret

Bizalom

Küzdesz a bizalom újjáépítésével? Ismerd fel a bizalom fontos szerepét az életedben, és hozd helyre megromlott kapcsolataidat – önmagadért.

#novagyokmagazin