Fejtsd meg a csodálatos Esthajnalcsillagot – irány a Vénusz!

Picture of Burinda Veronika

Burinda Veronika

Asztrológus, író, önismereti tréner

Cikk megosztása

A Vénusz – népies nevén Esthajnalcsillag – a harmadik legfényesebb égitest az égbolton, a Nap és a Hold után.

Mint a többi bolygón, itt sem túl barátságosak a viszonyok. Légköre vastag, így a felszínén kilencvenháromszor akkora a nyomás, mint a Föld felszínén. Légkörének összetétele pedig szinte teljes mértékben szén-dioxidból áll. Ennek következtében rendkívüli az üvegházhatás: 470 Celsius-fokos hőmérséklet uralkodik a Vénusz felszínén, sűrű kénsav és kénessav felhőzete van. Ezeknek a jellemzőinek köszönhetően veri vissza a fény 70 %-át, így mi innen a Földről gyönyörködhetünk benne.

Az asztrológiában a Vénusz a szépérzékünket, a másokhoz való kapcsolódásunkat, a szerelmi életünket és a művészi hajlamainkat is megmutatja. Helyzete a horoszkópban azt is befolyásolja, hogyan adjuk és hogyan fogadjuk a szeretetet, mennyire tudunk alkalmazkodni a környezetünkben másokhoz.

Hozzáértő szemek a Vénusz által azt is láthatják, hogyan viselkedik a nő a szerelemben, a férfi képletében pedig megmutatja, hogy milyen hölgyekhez vonzódik leginkább.

Miért fontos mindez?

Ha egységbe tudsz kerülni ezzel a rendszerrel és megérted a szimbólumok nyelvét, akkor harmonikusabbá válik az életed. Felismerheted mindazt a képességet, adottságot, ami benned van és azokat felhasználva önmagadra találhatsz.

Ha érdekel a szimbólumok titokzatos nyelve, keress bizalommal.

Fedezd fel a Vénusz mélyebb jelentését, asztrológiai szimbolikáját. Tudd meg, hogyan befolyásolja szerelmi életedet és környezetedet.

Ez is érdekelhet még

5 önbizalom növelő tipp
Önismeret

5 sorsdöntő önbizalom növelő tipp

Ez a 6 részes „minikurzus” segít neked abban, hogy gyorsan és eredményesen tudd növelni az önbizalmadat, és ezáltal jobb eredményeket érj el.

#novagyokmagazin