A Skorpió időszaka – felszínre törő érzelmek és érdekérvényesítés

Picture of Burinda Veronika

Burinda Veronika

Asztrológus, író, önismereti tréner

Cikk megosztása

Beléptünk a Skorpió jegy időszakába. Mi vár rád és hogyan használhatod ki ezt az energiát az életed minden területén?

Ebben az időszakban felszínre törhetnek a rég eltemetett érzelmek és problémák, különösen a családi és párkapcsolati területeken. Most van itt az ideje ezek megbeszélésének és rendezésének. Az időminőség támogatja a problémák újragondolását, lezárását vagy akár újrateremtését. Miután felmérted a múltat, határozottan kezdd el érvényesíteni a saját érdekeidet. Vállald a felelősséget az életedért, hiszen te teremted azt.

A harmónia megteremtéséhez engedd meg ezeknek az elakadásoknak, hogy felszínre törjenek és ne rejtsd őket el. Nézz szembe velük, beszéld meg (akár egy segítővel), és ennek alapján dönts a lezárás vagy az újjászületés mellett. Ehhez hasznos lehet a spirituális tudás, a belső megérzések felhasználása, a kreativitásod kibontakoztatása és egy másik nézőpont felvétele. Fontos, hogy előre tekints és tervezd meg a jövődet. Érdemes kihasználnod a meditáció erejét, a benned rejlő bölcsességet és mélyen elmerülni önmagadban.

Ha úgy érzed, hogy vannak olyan dolgok vagy személyek az életedben, amik már nem támogatnak téged, kezdd el őket elengedni. Ne ragaszkodj hozzájuk, fogadd el, hogy idővel lejár az idejük. Inkább fordítsd az energiát az építésre. Jöhet a megújulás és a felszabadult öröm, amikor a régi helyet és teret enged az újnak. Ha ezt elmulasztod és csak halogatsz, akkor saját magadat rombolod. Ezért vállald fel önmagadat, szeresd önmagadat, mert csak így állhatsz ki másokért is.

Figyelj, mert ezen időszakban jellemző lehet a harciasság, az agresszió és a türelmetlenség az életed minden területén. Ne hagyd, hogy az érzelmeid átvegyék az irányítást, igyekezz megtartani a racionális gondolkodást, nehogy bedőlj a hamis eszméknek, állításoknak.

Lépj a változás, változtatás és megújulás útjára.

Készen állsz a Skorpió időszak érzelmi intenzitására? Tanuld meg, hogyan használhatod fel az energiáját arra, hogy harmóniát teremts az életedben.

Ez is érdekelhet még

Anyával
Család, otthon

Anyaseb

Ismerd meg a Belső Utazás erejét a családi minták és az anyaseb gyógyításában. Hogyan segíthet elengedni a félelmeidet és a traumáidat mindez?

Szín
Önismeret

Melyik a te színed?

Feladatorientált vagy kapcsolatorientált vagy? Tudj meg többet magadról, és fedezd fel a személyiségjegyeid fejlesztésének különböző módjait a színteszttel!

#novagyokmagazin