Falco életútjának felfedezése a sorselemzés módszerével

Picture of Önmagunk mélyén

Önmagunk mélyén

Életvezetési tanácsadás

Cikk megosztása

Ő volt az, aki elsőként bejutott úgy az US-Billboard-Chartra, hogy németül énekelt.

Már az élete is nagyon érdekesen kezdődött, hiszen 1957-ben egyedüliként látta meg – egy hármas ikerterhesség után – a napvilágot. Ugye az ikreknél – mivel azonos napon születnek – megegyeznek az adottságok és az erre az életre vállalt sorsfeladatuk is. Ezzel viszont nem könnyű sokszor az érintetteknek együtt élni. Általában valamelyikük emiatt el is tér az eredeti adottságuktól, ami viszont hosszútávon nem szerencsés dolog. Azonban a másik két lélek visszavonta a mandátumot, és nem született meg.

A születési dátumából látható az, hogy a szülők inkább szövetségesek voltak ebben az időben, mint szerelmesek, és ez által Falco sérülésként is ezt az önbecsapás kapta. Ahol valamiben nem őszinte önmagához a két fél, ezáltal azonban példát sem tudnak mutatni arra, hogy milyen az, amikor szívbéli döntéseket hoznak. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy a szülei aztán körülbelül 10 évvel később el is váltak. Illetve erre utal az is, hogy később számára is problémát okozott a kapcsolatában hűséges maradni a feleségéhez, ami aztán váláshoz is vezetett.

Azonban Falco életében a feladat – évben – a szeretet kimutatása, az érzelmek megéléséből való bölcsebbé válás volt. Amit önmaga és mások elfogadása által tudott a legjobban megtanulni. Számomra például az példaértékű és abszolút beletartozik énem megfejlődésébe, ahogy a lányának hitt lányát azután is nevelte. Azonban a másik oldalról az alkohol- és drogproblémái arra utalnak számomra, hogy mégsem volt az elfogadással, a szeretettel teljesen rendben. Illetve ez akár a méhen belül megélt ikervesztés okán is lehetett; ahogy a fokozott túlteljesítés vagy bizonyítási vágy / kényszer is!

Az adottságait tekintve pedig abszolút magasan terhelhető adottságokkal rendelkezett, akinek nem feltétlenül kellett egy társ; aki szerette a sikert és szeretett vezető szerepben lenni. Olyan volt, aki képes volt a maximumot kihozni magából. Azonban ezt másoktól is elvárta, aztán pedig kevésbé tudta megérteni, ha ez nem mindenkinek ment ugyanúgy. Szellemi adottsága pedig egy speciális adottság volt, ahol képes volt egyik percről a másikra olyan ötletet vagy egyfajta ihletet kapni, ami biztos vagyok benne, hogy az alkotásban segítette és a sikerei elérésének kulcsa volt!

Ami pedig a halálát illeti, az sem érdektelen. Ugyanis az életének nagyon korai szakaszában halt meg; ahol a családért való anyagi felelősségvállalás volt a tanulnivalója. Halálának napja pedig arra utal, hogy a következő életében gyakorlatilag ezzel a „szakasszal” fogja folytatni. Azonban lehetősége lesz egy magasabb szinten megtanulni, megfejlődni azt, hogy milyen is az, amikor jólétben szabadon tud létezni.

Édesapjával egyébként a sorsfeladatuk alapján már ismerték egymást. Olyannyira, hogy ott is az édesapja volt az idősebb lélek. Ráadásul a következő életét Falco pont édesapja sorsfeladatával folytatja.

Remélem sikerült rámutatnom arra, hogy mennyi mindent lehet egy-egy dátumból megérteni.
Persze még ennél is lehetett volna részletesebben írnom, de úgy gondolom, már ez egy teljesen más megvilágításba helyezi Falcot és az életét.

Ha téged is érdekel a sorselemzés módszere, keress minket bizalommal!

Önmagunk mélyén

www.onmagad-melyen.eu

onmagunk.melyen@gmail.com

Facebook: Önmagunk mélyén oldal

Merülj el a zenei legenda, Falco lenyűgöző életében, és fedezd fel, hogy születési dátuma milyen szerepet játszott egyedi tehetségének és kihívásainak megjelenítésében.

Ez is érdekelhet még

Szeretet
Önismeret

Honnan tudhatom, hogy szeret?

Olykor bizony elgondolkozunk azon, hogy a másik ember szeret-e bennünket. Vajon honnan tudhatod, hogy van-e valódi kapcsolódás köztetek?

Halak nő
Asztrológia

Így használd ki legjobban a Halak jegy időszakát

Fedezd fel, hogyan használhatod ki az elmélyülés és spirituális töltekezés időszakát, amit a Halak jegye hoz el számodra. Találj rá önmagadra az újrakezdést lehetővé tevő energiák által!

#novagyokmagazin