Engedd meg…

Picture of Kiss Viktória

Kiss Viktória

Szívfonal Teremtő Mentor és Megengedés Állító

Cikk megosztása

Zsófival több mint 3 éve ismerjük egymást és bátran mondhatom őt barátnőmnek, még inkább Léleknővéremnek.

Ismeretségünk azzal kezdődött, hogy Szívfonal ülést tartottam neki. Már amikor beszélgettünk éreztük, hogy mi sok előző életből is ismerjük egymást, számos alkalommal végeztük együtt a feladatunkat. Az első ülése is csodálatosan felszabadító volt, amit aztán követett több is.

Számomra mindig nagy öröm találkozni, beszélni vele, látni, hogyan változik, hallgat egyre inkább a szíve szavára és nyílik arra az elhívásra, életre, amit érez a lelkében. A Megengedés Napon is azzal a teljes önátadással és bizalommal volt jelen, amit annyira csodálok benne, inspirálva engem és a többieket is.

A következőkben az ő összefoglalóját olvashatjátok:

A megengedés állítás tere egy olyan légkör és jelenlét, amiben az elme pihen, a lélek pedig megmutatkozik. Olyan erejű fizikai és érzelmi gyógyító élményt kaptam, ami az életem dolgaiban és a szívem útján nagy lendülettel előremozdított.

A módszer önmagában gondoskodik róla, hogy az elme és a gondolati kontroll ne akadályozzák a fejlődést, a megjelenített probléma magától, tudatos erőfeszítés nélkül oldódik. Nem gondoltam, hogy így lesz, de valóban ez történik: nagy vonalakban megosztod a problémádat, ez életre kel a térben, a megoldást pedig csak be kell fogadni, ami kegyelem, varázslat, felszabadulás és megkönnyebbülés.

Az odavezető úton Viki folyamatos ráhangolódása, feltétel nélküli szeretetből való jelenléte, intuitív támogató eszközei, a csoporttársak közreműködése és a saját lelkünk nyitottsága visznek előre. Nagyon jó volt és azóta is nagyon jó!

Hálás vagyok Vikinek és a társaknak, akik velem voltak ebben a transzformatív élményben és hogy én is szerepelhettem, részesülhettem az övékben. Mindenkinek szívből kívánom, hogy engedjen meg magának egy megengedésállítást! ️

Szeretettel, Zsófi”

Ezért is tartom ezeket a napokat (is). Felemelő látni és részt venni ebben az átalakulásban, ahogy kisimulnak a gondok és az arcok megtöltődnek fénnyel, szeretettel.

A következő Megengedés napon téged is szeretettel várlak.

Kiss Viktória

Szívfonal Teremtő Mentor és Megengedés Állító

Facebookon itt megtalálsz

Szívből teremtők közössége

Tapasztald meg, hogy a Megengedés Nap hogyan segíthet a fizikai és érzelmi gyógyulásban és hogyan szabadíthatja fel a lelkedet. Olvasd el Zsófi ajánlását.

Ez is érdekelhet még

Irány
Önismeret

Tedd félre a félelmeidet!

Gyakran előfordul, hogy mások véleménye alapján hozol döntéseket, mert nem bízol a saját tapasztalataidban? Hogyan tedd félre a saját magad által állított korlátokat?

szomorúság
Egészség, test-lélek-szellem

Az értelmetlen élet

Úgy érzed, hogy túlterhelnek a feladatok és az elért eredményeidnek nincs értelme? Hogyan ismerheted fel a kiégés szindrómát, hogy lépéseket tehess önmagadért?

#novagyokmagazin