Beszéljünk a valóságról tabuk nélkül!

Picture of Mátyás Marika

Mátyás Marika

Középvezető, Forever Living Products

Cikk megosztása

Az emberek nagyon fontosnak tartják a tulajdonukat. Csak a legjobb olajat töltik a kocsijukba, gyönyörű bútorokat vásárolnak, miközben a legolcsóbb, legrosszabb minőségű ételt eszik. 

De miért is? 

Mert a mai ember sajnos többre becsüli a tárgyait, mint a tulajdon testét vagy az életét. Puszta mechanikai szempontból az emberi test – mint tudjuk – csodálatos, nincs hozzá fogható. Ami számomra is bámulatos eredményeket hozott talán az volt, hogy milyen mértékben képes a regenerációra és az öngyógyításra.

Ha… És itt a nagy HA! Ha megkapja sejtszinten a megfelelő táplálékot. 

Miért mondom, hogy a megfelelőt? 

Dr. Márai Géza professzor kutatásai győztek meg engem arról, hogy sajnos ma már csak hisszük, hogy az általunk helyesnek vélt táplálkozással beviszünk elég tápanyagot szervezetünk, sejtjeinek számára.

Miért fontos a sejtszintű, és egyben helyes táplálkozás? Mert minden betegség hátterében egy sejtszintű gyulladás található.

Van erre megoldás? A jó hírem az, hogy igen!

Mivel tudunk segíteni szervezetünknek? Ez esetben a jó minőségű táplálékkiegészítővel. 

Aloe vera lány

Engedj meg egy példát. Nézzük az Aloe verát. Tudom, most arra gondolsz, ugyan ki ne ismerné, nekem is van itthon a cserépben. 

De vajon azt is tudod, hogy közel 350 fajjal rendelkezik, és ebből csak 5 fajról ismert a gyógyító hatása? És ezek közül is csak egy faj az Aloe Vera Barbadensis Miller, amit emberek százezrei fogyaszthatnak egy bio zöldséglé formájában? (Egy Miller nevű botanikus után, illetve Aloe Vera – latin jelentése szerint az „igazi Aloe”).

Miért fogyasztják, mit várhatsz akár Te is tőle?

Több, mint 240 sejttápanyagot! Az emberi szervezetnek 350-féle sejttápanyagra van szüksége, ebből – orvosilag igazoltan – 240-el rendelkezik az Aloe Barbadensis Miller. És – ahogyan azt már említettem –, ha sejtjeink megkapják a minőségi tápanyagot, képesek az öngyógyítás, regeneráció művészetére. Mindezt egy egyedülálló világszabadalommal védett módon a Forever Living Products forgalmazásában, 99,7%-os Aloe vera tartalomban fogyaszthatod.

Egy kicsit – a tudomány álláspontja szerint – nézzük mit is tud az Aloe vera?

Az Aloe vera:

  • táplál (aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, szénhidrátok);
  • méregtelenít, normalizálja a táplálék emésztőrendszerben történő áthaladásának idejét, tökéletesíti az emésztést, javítja a táplálék felszívódását; jótékony hatását a tápcsatornán végig haladva fejti ki;
  • a szervezetünkben végig haladva vigyáz testünk, közérzetünk, egyensúlyára;
  • természetes (növényi) összetételének köszönhetően egészséges élettani állapotban tartja a testet, lehetőséget teremt a szervezetnek, hogy kijavítsa saját magát;
  • testünk öngyógyító képességének mobilizálásával (illetve az immunrendszer figyelőállapotban tartásával) segíti helyreállítani az eltolódott egyensúlyi állapotot, így hosszú távú preventív (megelőző) hatást gyakorol szervezetünkre;
  • a szervezet a szükségletének megfelelően hasznosítja a mintegy 240-féle hatóanyagot.

Összegezve, amiért jómagam már több, mint 16 éve fogyasztom:

Sejtszinten táplál, kitakarítja a méreganyagokat, gomba, csíra, baktériumölő hatása van. Harmonizál, vagyis egy jó helyzetbe, figyelőállásba hozza a szervezetünket. És amit szintén megtapasztaltam nem csak magamon, de a barátnőimen is, hogy lassítja az öregedést.

Hogy miként segített nekem, a családomnak, vagy a barátaimnak?

Vagy miben segíthet Neked?

Hogyan juthatsz hozzá?

Keress a részletekkel kapcsolatban. Megtalálsz itt:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100032741182825

Vagy emailben: matyasmarika64@gmail.com 

Fedezd fel az Aloe vera jótékony hatásait, tudd meg, miért elengedhetetlen a sejtek egészségéhez. Hogyan használhatod fel közérzeted javítására?

Ez is érdekelhet még

Handulat
Önismeret

Hangulat

Vajon létezik, hogy mindig vidám és boldog legyen valaki? Mit tehetsz, ha néha szomorú és boldogtalan vagy? Hogyan tudod kihozni a legtöbbet ebből?

Tizenkilencre lapot húzni
Igaz történet alapján

Lapot húzni tizenkilencre

Tarts velünk ezen az érzelmes utazáson az emlékek útját járva, ahol egy sajátos megközelítésben teszünk sétát a múlt erdejében.

#novagyokmagazin