Rendetlenségből újjászületés – találj rá valódi énedre!

Picture of Eideh Titanilla

Eideh Titanilla

ReBirth Mentor

Cikk megosztása

”Egyetlen pillanat létezik csupán, amelyben fontos, hogy felébredj. Ez a pillanat most van.” (Buddha)

Minden változik – minden ehhez idomul, adaptálódik és reagál a világban végbemenő változásokra. Eideh Titanilla vagyok. Egy Nő, 2 lánygyermek édesanyja és feleség. Pont ebben a sorrendben.

A tavasz a természetben, a tudományban is a megújulást, az újjávarázsolást szimbolizálja. Tavaszi születésű gyermekként a megújulás, az újjászületés gyakori az én életemben is, éppen ezért olyannak tartom magam, aki jól tud segíteni a megújulásban, változásban. A célom a hozzám érkező „magok” kihajtásának, virágzásának segítése.

A gyermekmeséből ismert „Szezám, tárulj fel!” aktualitását élem a mindennapjaimban. Hitvallásom, hogy csak a rendrakás, lomtalanítás hozza meg a NÖVEKEDÉST egész lényedben, életedben. Bizonyára ismert számodra a böjt, amikor is nemcsak tested üríti ki a salakanyagot, de tiszta gondolatok, új ötletek, pozitív érzések járják át az egész lényedet.

Élettelibbnek úgy érezheted magad, ha megteremted a szándékot arra, hogy kifényesítsd, megtisztítsd belső és külső világodat egyaránt. Ezzel egy virágos rétnyi színt, természetes fényt vihetsz Ön-mag(o)adba és Ott-hon-odba.

Használd ki a bolygók állását is, a pillanat az értékek, kincsek meglelésére MOST van. Ehhez LÉPNED kell, mozgás nélkül élettelen minden.

Hogy ki vagyok (Én), aki cselekedetre hív?

Egy tavaszi csicsergő, aki ébredésre, növekedésre hív az alábbi témákban:

1. Az egész-ség-rend

Az egésszé, vagyis teljessé váláshoz, az elégedettséghez, boldogsághoz is rend szükséges. Rend akkor van, ha minden a helyén van. Tökéletesség nem létezik ugyan szerintem, de az élettelen támogatja az élőt, vagyis az élő-lény-eket táplálja.

Élettelen a víz, amit iszunk, fürdünk benne, a levegő, ami nélkül megfulladnánk, a föld, amin járunk, a nap, aminek energiáját a termésre (teremtésre) használjuk. És érdekes módon ezen elemek, azaz a fizikai világ élteti az élővilágot: a növény- és állatvilágot, és mi sem léteznénk nélkülük. Az ásványvilág ezek szerint nélkülözhetetlen az élethez. Jól tükrözi ezt az is, hogy ha valaki jól érzi magát, kicsattan az energiától, azt mondjuk: „elemében van.”

Ezen elemek biokémiájára alapozta Dr. W. Schüssler sejtmegújító terápiáját, az élettelennek vélt ásványokra, amelyek a fizikai világ észlelhető, megfogható világában vannak.

Az egészség-rend-életmód egyensúlyt biztosít az életedben. Bízd a sejtjeidet a Schüssler-féle ásványi sókra, és te is élettelibb leszel! Dr. Schüssler (mikro ásványianyagok) a test-lélek- szellem egységének, így a mentálhigiéniának a kapunyitogatója

 

2. A családi rend

A harmónia, lelki nyugalom az egyik legfontosabb az életünkben. Ma már köztudott, hogy a feszültség, a negatív stressz káros az egészségre. Önmagunk, kapcsolataink mozgatórugója a családi nyugalom, hiszen jó esetben minden nap otthonról indulunk, ott kezdődik a napunk. Így kiemelkedően fontossá válik a napunk indítása, vagyis a nyugodt elindulás.

A gyermekek a szülők tükörképei. Ha például a gyermek tüneteket produkál, betegeskedik vagy idegrendszer alapú betegsége van, akkor ott a családi rend felborult, és a családi rendszerben „rendetlenség” van. Ilyen a megfázástól kezdve az ADHD-ig szinte minden tünet.

3. A munka rend

Téged vajon kirúg az ágyból a tenni akarás, a cselekvés, mert annyira élvezed a munkádat?

Az emberek többsége nemcsak a magánéleti, egészségbeli válságokat éli meg nap, mint nap, de a munka, karrier útja is inkább egy döcögő szekérhez, mintsem egy (pozitív értelemben) fénysebességű járműhöz hasonlít gyakran.

A munka terület is kiemelkedő jelentőségű ma az életünkben.

Családi rendszer

Ha bármelyik téma megérintett és úgy érzed, hogy rendet raknál az életedben, keress bátran, a https://titanillaeideh.com/ oldalon megtalálod a programjaimat.

A tavasz az újjászületés időszaka és egyben az életük rendbetételére való összpontosítás ideje is. Hogyan találj rá valódi énedre egyszerűen?

Ez is érdekelhet még

Lehet és szabad
Önismeret

Szabad és lehet! De vajon hogyan?

Az új teremtés azt jelenti, hogy szabad megélni önmagadat, ha akarod, és leteheted a szenvedésmintázataidat. De vajon hogyan kezdj hozzá?

Kos jegy
Asztrológia

A Kos energiáinak felszabadítása

2023. március 20-án beléptünk a Kos jegyébe. Mi várható az asztrológiai új év kezdetén? Hogyan tudod ezt az időszakot a saját javadra fordítani?

#novagyokmagazin