Megengedésben a lélekúton

Picture of Kiss Viktória

Kiss Viktória

Szívfonal Teremtő Mentor és Megengedés Állító

Cikk megosztása

Érzed, hogy egyre több helyzet sarkall arra, hogy megtaláld az esszenciádat, felfedezd és megmutasd önmagadat? Szívesen elindulnál ezen az úton, de nem tudod hol és hogyan kezd?

Teljesen rendben van, hiszen nem arra lettél szocializálva, hogy az önismeret fontos dolog, főleg nem arra, hogyan is kellene azt csinálni.

Az is teljesen rendben van – ha már járod eme rögös utat –, de mégis gyakran elveszíted a lelkesedésedet, visszacsúszol időnként a gödörbe és tehetetlennek érzed magad. Nincs veled semmi baj, ha úgy érzed, nehéz fenntartanod a motivációdat a hétköznapokban. A rohanó világ nem arra lett kalibrálva, hogy támogasson nagyszerűséged felfedezésében.

Esetleg a környezeted sem annyira támogató az utadon? Inkább hátráltat, akadályoz és nem tudsz velük semmit megosztani? Netán furának és egyedül érzed magad?

Minden változik, átalakulásban van, minden fel van gyorsulva, a feje tetejére állt, minden sokkal erősebben történik. Ez már nem az az időszak, amikor lehet még alibizni, vagy lehet kicsit befelé menni, kicsit nem, úgy csinálni, mintha… A régi energiás módszerek nem működnek.

Eljött az idő, hogy felismerd és beleállj az erődbe, és te teremtsd meg a saját valóságodat. Hogy vállald fel magadat, nézz szembe minden félelmeddel, negatívnak vélt részeddel, tulajdonságoddal, amit jól elrejtettél eddig. Mutasd meg magad és hagyj el mindent, ami nem te vagy. Ez nagyon félelmetes és frusztráló lehet, és sokszor azt sem tudod merre indulj.

Mit szólnál egy olyan valósághoz, ahol te vagy az életed főszereplője, teremtője, és azt érzed, hogy bármire képes vagy?

Mit szólnál ahhoz, ha megengedhetnéd magadnak a boldogságot és azt, hogy élvezd az életedet, ahelyett, hogy túléled?

Ezért hoztam létre a Megengedésben a lélekúton csoportot, ami szeptembertől indul és karácsonyig kísér végig az önelfogadás folyamatában.

Célja, hogy támogasson téged egy 4 hónapos folyamatban, amiben ráláthatsz és elengedheted azokat a mintáidat, blokkjaidat – testi és lelki szinten egyaránt –, amelyekkel akadályozod magad és az álmaid megvalósulását.

Találkozhatsz a lelkeddel, megismerheted, felszabadíthatod és megtanulhatod, hogyan élj szoros kapcsolatban vele, hogyan legyél egyre többet a megengedés és áramlás állapotában. Begyakorolhatod, hogyan élvezd, éld könnyebben az életedet és legyél boldog, hogyan engedheted meg, hogy megvalósuljon mindaz, ami a szívedből fakad.

Mert minden önismereti tevékenység célja, hogy megismerjük magunkat, kapcsolatba kerüljünk valódi önvalónkkal. Felismerjük és elismerjük lelkünk nagyságát, és folyamatos, szoros kapcsolatot alakítsunk ki vele.

A csoportban a közösség biztonságos, megtartó erejével támogatjuk, segítjük egymást, hogy ne érezd magad ufónak. A csoportos személyes összejövetelek, Megengedés állítások alkalmával az összeadódott csoportenergia felgyorsítja és lerövidíti a folyamataidat. A napi kapcsolattartás és egyéni kezelések során mindenkivel a saját tempójában bontjuk tovább az aktuális helyzetét.

Ebben a csoportban minden adott ahhoz, hogy egy biztonságos, megtartó térben kerülj mind közelebb magadhoz. A cél, hogy az együttműködés után egyedül is képes legyél önmagadat szeretni és megmutatni, valamint meg tudd teremteni a saját, önazonos életedet.

Az egész program alatt tartom neked a teret a folyamatodban, végig kapcsolatban leszünk, hogy referálni tudj az állapotodról, változásokról, kihívásokról.

Óriási potenciál rejtőzik benned, tarts velem ebben az átalakító folyamatban, amelyben engedélyt adsz magadnak, hogy felfedezd és használd saját isteni fényedet, nagyságodat.

Várlak téged a Megengedésben a lélekúton.

Érdeklődni a vikiszivfonal@gmail.com címen tudsz.

 Szeretettel:

Kiss Viktória

Szívfonal Teremtő Mentor és Megengedés Állító

Facebook

Szívből teremtők közössége

Úgy érzed, hogy az önismeret rögös útját járva minduntalan visszacsúszol? Ne keseredj el, itt a megoldás! Csatlakozz a csoporthoz és fedezd fel a fényedet!

Ez is érdekelhet még

tandem kerékpár
Párkapcsolat

KerékPÁR

Te is úgy gondolod, hogy a párod a másik feled és együtt vagytok egy egész? De mégis, melyik feled Ő? Mi az, ami még ettől is jobban működik?

Választás
Párkapcsolat

Választás…

Nehéz választás előtt állsz a párkapcsolatodban? Hogyan találd meg az egyensúlyt és dönts úgy, hogy az a boldogsághoz vezessen az életedben?

#novagyokmagazin