A gyenge nő…

Picture of Ács Krisztina

Ács Krisztina

Párkapcsolati és üzleti coach, motivációs tréner

Cikk megosztása

Nagyon sokszor találkozom ezzel a kifejezéssel, amelyet leginkább az erősnek mondott nők mondanak: „Úgy szeretnék gyenge nő lenni!”

Hölgyeim! Rossz hírem van!

Mi nők, nem tudunk gyengék lenni!

Mi, akik minden hónapban menstruálunk, képesek vagyunk gyermeket hordani a szívünk alatt, emberfeletti fájdalom közepette világra hozni őket…

Mi, akik rohanunk, dolgozunk, fejben tartjuk az ebédbefizetés időpontjától kezdve az anyós születésnapján át a kutya oltásának időpontjáig mindent…

Mi, akik beteget ápolunk, és este képesek vagyunk bújni és dorombolni, nem vagyunk gyengék!

És ne is akarjunk azok lenni!

Boldog párkapcsolat

Deeeeeeeeeeeee! Gyengédek igen. Nőiesek igen.

Ne akarjuk a férfit lenyomni, ne akarjunk vele versenyezni! Mindegy, hogy cégvezetők vagyunk vagy közmunkások… A gyengédséget, a kedvességet, a huncutságot és a szeretés képességét gyakorolnunk kell!

Rajtunk áll, hogyan éljük meg a nőiességünket! Élvezzük-e azt? Szeretünk-e nőnek lenni? Mindegy, hogy hány kilók vagyunk, milyen magasak és milyen színű a hajunk. Az értékrend tanulható! Megélhető!

Ne akarjunk versenyezni a férfival! Mert nem az a feladatunk. A feladatunk az, hogy mi ketten, egymást támogatva lépegessünk előre. Gyengéden.

Vajon igaz az a mondás, hogy ha a nő nem erős, akkor gyenge? Hogyan teremtsd meg a párkapcsolati egyensúlyt, ha erős nőnek tartod magad?

Ez is érdekelhet még

Változás 2023
Önismeret

Megújulás 2023

A világ változásaival kimozdultunk a komfortzónánkból, még akkor is, ha ezt nem akartuk. De kell-e ettől félned? Mit tehetsz, ha elárasztanak a félelmeid?

#novagyokmagazin