5 +1 tipp, amivel a relaxációs masszázs hatását fokozni tudjuk

Picture of Zemen István

Zemen István

Masszázsterapeuta, svéd- és alakformáló masszőr

Cikk megosztása

Hogyan tudjuk elérni ezzel az 5 + 1 tippel, hogy a relaxációs masszázs még hatékonyabb legyen számodra?

  • Hangulat: Az első és legfontosabb dolog, amit megteremtek számodra, az a megfelelő hangulat. A masszázshelyiségem ezért csendes, kellemes illatokkal teli, és halk zene szólj a háttérben.
  • Idő: Fontos, hogy minden vendégem számára kellő mennyiségű időt biztosítok a masszázsra, nem siettetem a dolgot. Előtte és utána is elegendő időd van/lesz öltözni, felkészülni. Így jobban tudod majd élvezni a masszázs nyugtató hatását, és javul annak hatékonysága is.
  • Táplálkozás: A masszázs előtt nem ajánlott nehéz ételeket fogyasztani, mivel ez nehezítheti a relaxációt. Ehelyett könnyű, egészséges ételeket ajánlott enni. Erről előzetesen tájékoztatást nyújtok.
  • Folyadékbevitel: Az ivás fontos része az egészséges életmódnak, és a masszázs előtt sem szabad elfelejteni a folyadékbevitelt. Az ajánlott vízmennyiség napi 2-3 liter, így a masszázs előtt is érdemes folyadékot inni. Ezt is előzetesen átbeszéljük.
  • Légzés: A masszázs alatt érdemes figyelni a légzésedre, és mélyen, hasi légzéssel ellazulni. Ez segít a stressz és az izomfeszültség oldásában. Ennek módjában a masszázs alatt mindvégig a segítségedre leszek.

+1. Utópihenés: A masszázs után fontos, hogy ne szökj el azonnal a hétköznapi teendőidhez. Az utópihenés fontos része a masszázs folyamatának, ami által tovább élvezheted az ellazulást és javul annak hatékonyság is.

Próbáld ki te is. Az első alkalommal 50 % kedvezményt biztosítok.

Testlélekmasszázs

Hogyan teheted hatékonyabbá a relaxációs masszázst? Kövesd ezt az 5+1 tippet, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki a masszázsból.

ez is tetszhet még

Handulat
Önismeret

Hangulat

Vajon létezik, hogy mindig vidám és boldog legyen valaki? Mit tehetsz, ha néha szomorú és boldogtalan vagy? Hogyan tudod kihozni a legtöbbet ebből?

A korlátokon túl
Egészség, test-lélek-szellem

A korlátokon túl…

Ha úgy érzed, megrekedtél a korlátaid miatt, ezen az inspiráló történeten keresztül megláthatod, hogyan szabadulhatsz ki ebből a helyzetből.

#novagyokmagazin